Dolar $
32.36
%0.09 0.03
Euro €
34.83
%0.01 0
Sterlin £
40.61
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
3932.24
%0.51 19.56
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 01 Aralık 2023 09:31

SADECE GELECEĞE DAİR GÜVENCE DEĞİL

Köklü sigortacılık tecrübesiyle bireylerin sadece zor günlerinde değil her anlarında yanlarında olmayı hedefleyen QNB Sigorta, reklam kampanyası ile yeni söylemi "Bugün, Bugünü Yaşa"yı duyurdu.

Sadece geleceğe dair güvence değil

QNB Sigorta’nın müşterilerinin gelecekte karşılaşabilecekleri zorluklar için şimdiden endişelenmek yerine anı doyasıya yaşamalarını önemsediğini vurgulayan reklam kampanyasında, anı yaşamanın önemini vurgulayan kesitler yer alıyor.  Sigortayı sadece geleceğe dair bir güvence olarak değil, aynı zamanda günlük yaşamın bugünkü bir parçası haline getirme amacıyla çalışmalarını sürdüren QNB Sigorta, yeni kampanyasını duyurdu. Şirket, “Bugün, Bugünü Yaşa” söylemiyle, sigortacılığın sadece ileriye dönük bir planlama olmadığını vurgulayarak, bugünün huzurunu ve kafa rahatlığını da içerdiğini aktarıyor. 

Yeni bir sigortacılık anlayışı benimseyen QNB Sigorta, ‘sigortacılık, sevdiklerimize sarılırken sadece onları ne kadar çok sevdiğimizi ve aslında her ne yapıyor olursak olalım o anı yaşamamızı, keyfini çıkarmamızı sağlamalı’ felsefesini benimseyerek yeni reklam kampanyasında “QNB Sigorta, sadece yarın değil şimdi iyi ol, bugün iyi hisset diye var” diyor. Reklam kampanyasıyla marka, sunduğu hizmetlerin müşterilerinin günlük yaşamlarını daha huzurlu, rahat ve keyifli hâle getirmeyi amaçladığını aktarıyor. Filmde; vurgulanan anı yaşamanın önemi, sigortacılığın sadece gelecek için değil, aynı zamanda şu an için olduğu fikri öne çıkarılıyor. 

ABONE OL