SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 07 Eylül 2024 12:25

SAÇLARI VE CİLDİ SONBAHARA HAZIRLAYAN ÜRÜNLER

Sonbaharda saçları ve cildi sağlıklı görünüme kavuşturan tüm bakım ürünleri, Trendyol'da kullanıcılarla buluşuyor.

Saçları ve cildi sonbahara hazırlayan ürünler

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yaz boyunca saç ve cilt sağlığı, yüksek sıcaklıklar, deniz ve havuzun etkileri, toz, ter gibi faktörlerle yıpranıyor. Cildi yenilemek, güneş lekelerini gidermek, saçlarda ise kırılmaları ortadan kaldırmak için sonbaharı en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor.

Kuru ve serin havaların görüldüğü sonbaharın, saç ve cilt sağlığını doğrudan etkilemesi nedeniyle ilgili bakımların bu mevsimde de sürdürülmesi önem taşıyor. Saçlarda kuruluğu, kırılmaları ortadan kaldıran, cildi yenileyen ve dokusunu koruyan tüm bakım ürünlerini Trendyol, kullanıcılarla buluşturuyor.

Sonbaharda cilt sağlığını korumak için öncelikle cilt tipine uygun ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor. Yazın yıpranan ciltleri eski sağlığına kavuşturmak için cilt dokusunu yenileyen ürünler ön plana çıkıyor.

Yaz döneminde oluşan güneş lekeleri için uzman hekim kontrolünde leke giderici ürünlerin tercih edilmesi öneriliyor. Sonbaharda kuru havaların etkisine karşı, cildin susuzluğunu gideren nemlendirici kremler, cilt sağlığına yönelik alışverişlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Sonbaharda saçlarda görülen en büyük sorunların başında ise kırılmalar, kabarmalar ve saç derisinin yapısındaki bozulmalar geliyor. Saç sağlığı için saçı nemlendiren, kırıkları önleyen kremlerin yanı sıra saç güçlendiren ve uzatan doğal içerikli biberiye ürünler tercih ediliyor. Saç derisine sağlığını geri kazandıran özel yağlar, serumlar ve saç maskeleri, saç bakım ürünlerinde öne çıkıyor.