Dolar $
33.11
%0.08 0.02
Euro €
36.22
%-0.05 -0.01
Sterlin £
43.08
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4315.38
%0.38 16.23
SON DAKİKA
Haber Merkezi | GÜNCEL Çarşamba 17 Temmuz 2024 17:18

SAÇLARA KREATİN VE BOTOKS UYGULAMASI NASIL YAPILIR?

Yaz mevsimi boyunca yeni geliştirilen kreatin botoks uygulamalarının saçlara nefes aldırdığını ve kadınlara tarz kazandırdığını söyleyen Saç Bakım Uzmanı Yasemin Yavuz'dan saç bakım önerileri...

Saçlara kreatin ve botoks uygulaması nasıl yapılır?

Saç bakım trendlerinde 2024'ün gözde uygulamaları ve yeni ürünler hakkında bilgi veren Saç Bakım Uzmanı Yasemin Yavuz, kuaför salonlarında kreatin botoks ve şaçların yenilenmesi şaç bakımı yaklaşımlarını anlattı. Yasemin Yavuz saçın yapısına göre yeni daha genç ve tarz sahibi görünüme kavuşmanın daha kolay olduğunu belirterek 'Saçın yapısı hakkında ne kadar çok bilgi sahibi olursak hangi ürünün daha etkili ve kalıcılığı konusunda aksiyon alabiliriz. Kadınların saçını yeniden keşfetmesini, yeni saç trendleri ile tarzını oluşturmasını daha kısa sürede sağlayabiliyoruz' dedi.


BOTOKS BAKIM NEDİR

Botoks bakımı hakkında da bilgi veren Yasemin Yavuz bu konuda şunları söyledi: "Bitki köklerinden ve  kolajenden zenginlestirilerek formüle edilmis klasik yapılandırma bakımlarını daha verimli hale getirerek anti-aging yapılandırılmasına dönüştüren yenilikçi profosyonel şaç bakımıdır. Kılcal şaç tellerini yeniden yapılandıran bütün doğal yenileme surecini uyaran bir bakım kürüdür. Profosyonel bır ekip tarafından uygulandığında daha iyi sonuçlar alınmaktadır.

KREATİN BAKIMI NEDİR?

Kreatin'in şaç ve tırnağın beslenmesinde oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Saç Bakım Uzmanı Yasemin Yavuz "Saç ve tırnağın en önemli yapı taşlarından biri olan kreatin içeriğindeki protein saçın yapısında da bulunur. Kreatinli destek aynı zamandı bir bakım yöntemidir. Keratin saçların dirençli ve güçlü hale gelmesi için önemlidir. Keratin bakımı ile saçın tekrar sağlıklı hale gelmesi sağlanır.  Özellikle kimyasal işlemlere maruz kalmış ve yıpranmış saçlara keratin bakımı çok etkilidir. Kreatin sayesinde saçlar daha parlak ve sağlıklı görünüme kavuşur."
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR