SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 02 Ekim 2024 02:51

RUBİKPARA FİZİKİPOS'UN SAHAYA ÇIKIŞINI EKİP OLARAKR KUTLADI

Türkiye'nin önde gelen finansal teknoloji şirketlerinden Rubikpara, tek bir pos cihazı ile tüm bankalardan ödeme alma avantajı sunan yeni nesil Android FizikiPOS'un sahaya çıkışını ekip olarak kutladı. Kutlamada POS cihazından geçen ilk fişin, başarı hikayelerinin bir parçası olarak yerini aldığını söyleyen Rubikpara Genel Müdürü İsmail Sevinç, "Bundan sonra da ekibimizle birlikte nice başarılara imza atmayı ve yenilikçi ürünlerimizle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörümüzde fark yaratmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Rubikpara Fizikipos'un sahaya çıkışını ekip olarakr kutladı

Ödemenin Akıl Küpü” sloganıyla elektronik para ve ödeme hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren Rubikpara mikro mimari üzerine inşa ettiği altyapısı ile inovatif çözümler sunmaya devam ediyor. Bireysel finansal çözümlerin yanı sıra işletmelerin ödeme ve tahsilat konusundaki tüm ihtiyaçlarına da çözümler üreten Rubikpara, tek bir pos cihazı ile tüm bankalardan ödeme alma avantajı sunan yeni nesil Android FizikiPOS’un sahaya çıkışını ekip olarak kutladı.

POS’dan geçen ilk fişimiz başarı hikayemizin bir parçası

Fuzul Holding’in öz iştiraki olarak teknolojiye yatırım yaparak ürünlerini çeşitlendirdiklerini söyleyen Rubikpara Genel Müdürü İsmail Sevinç, “Rubikpara olarak yola dijital dönüşümünü finansal dönüşüm dikeyiyle gerçekleştirebileceği bir çözüm ortağı olma amacıyla çıktık. Finansal teknolojilerdeki yenilikleri takip ederek, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor ve ödemenin kolay alınabilir aynı zamanda yönetilebilir olmasını istiyoruz. Tabii finansal çözümler söz konusu olduğunda bu söylediklerimiz dışında güven unsuru da oldukça önem taşıyor. Günümüzde müşteriler, çalıştıkları ödeme kuruluşlarına sadece dijital dünyada değil, reel dünyada da güvenmek istiyorlar. Biz de bu gerçeklerden yola çıkarak kurumsal kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına yönelik geliştirmelerin yanı sıra kullanıldıkça ihtiyaca dönüşecek aynı zamanda güvenilir yeni ürün ve hizmetlerden oluşan bir portföye sahibiz. Bu anlayış çerçevesinde alt yapısını oluşturduğumuz FizikiPos ürünümüzü geçtiğimiz günlerde kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Şirketimizin için çok özel olan bu gelişmeyi ve heyecanımızı aynı zamanda ekip üyelerimizle de paylaşmak istedik ve şirket içi bir kutlama gerçekleştirdik. Kutlamada POS cihazından geçen ilk fişimiz, başarı hikayemizin bir parçası olarak aramızdaki yerini aldı. Bundan sonra da ekibimizle birlikte nice başarılara imza atmayı ve yenilikçi ürünlerimizle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörümüzde fark yaratmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. 

ABONE OL