Dolar $
33.78
%0.07 0.02
Euro €
37.46
%0.08 0.03
Sterlin £
43.95
%0.09 0.04
Çeyrek Altın
4461.35
%-0.05 -2.18
SON DAKİKA
FİNANS Salı 20 Ağustos 2024 02:02

RUBİKPARA, ÇALIŞAN DENEYİMİNİ RUBİKUP İLE YENİDEN TANIMLIYOR

"Ödemenin Akıl Küpü" sloganıyla elektronik para ve ödeme hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren Rubikpara, çalışan mutluluğunu ve verimliliğini artırmak amacıyla geliştirdiği yenilikçi işveren markası RubikUP'ı hayata geçirdi. Bu kapsamlı program; yeni nesil çalışma modelleri, kişiselleştirilmiş yan haklar ve gelişim fırsatlarıyla çalışanların iş hayatında daha mutlu, motive ve üretken olmalarına katkı sağlarken, iş süreçlerine entegre özelliğiyle şirketin çevik dönüşüm yolculuğuna da öncülük ediyor.

Rubikpara, çalışan deneyimini RubikUP ile yeniden tanımlıyor

Türkiye'nin önde gelen finansal teknoloji şirketlerinden Rubikpara, çalışan memnuniyetini sağlamak ve verimliliği arttırabilmek amacıyla yeni işveren markası RubikUP’ı tanıttı. Esnek çalışma saatleri ve mekanları seçme özgürlüğü sunarak çalışanlarına iş-yaşam dengesi sağlama imkanı tanıyan RubikUP, çalışanların özel hayatlarına daha fazla zaman ayırmalarına ve işlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca, ofis içi sosyal etkileşimi artırmak amacıyla taze meyve ve haftalık kahvaltı ikramları da sunuluyor.

Kişiselleştirilmiş Yan Haklar ve Sürekli Gelişim Fırsatları

Program aynı zamanda Rubikpara’nın çalışanlarına sunduğu yan hakları onların ihtiyaç ve tercihlerine göre kişiselleştirme imkanı da tanıyor. Temel yan haklara ek olarak diyetisyen ve psikolojik danışmanlık hizmetlerinden kreş yardımı ve özel konaklama fırsatlarına kadar geniş bir yelpazede seçenekler de sunuluyor. Ayrıca, Rubikpara Akademi eğitim platformu ve mentorluk programlarıyla çalışanların sürekli gelişimine yatırım yapılıyor. RubikUP, başarıyı takdir eden ve ödüllendiren bir şirket kültürünü benimsiyor. Üstün performans gösteren ve şirkete bağlılık sergileyen çalışanlar, çeşitli prim ve ödüllerle motive ediliyor. Şirketin başarısına paralel olarak sunulan gölge pay opsiyonları ise çalışanların bu başarıya ortak olmalarını sağlıyor.

RubikUP’ın Önceliği İnsan

Çalışanları şirketin en değerli kaynağı olarak gördüklerini belirten Rubikpara İnsan Kaynakları Lideri Furkan Ağırbaş; “Rubikpara olarak, fintech sektöründe yeteneklerin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda yetenekleri şirkete kazandırmak ve çalışanlarımızın refahını artırmak için RubikUP programını hayata geçirdik. RubikUP programı ile çalışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, iş hayatında refahı artıran ve sektörde fark yaratan bir çalışan deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Yeni nesil çalışma modelleri, kişiselleştirilmiş yan haklar ve gölge pay opsiyonları ile çalışanlarımızın motivasyonunu ve bağlılığını artırarak birlikte büyümeyi amaçlıyoruz" dedi.