SON DAKİKA
Otomotiv Pazar 15 Eylül 2024 14:55

ROYAL ENFİELD'İN YENİ MODELİ "SHOTGUN 650" TANITILDI

K-Rides, Royal Enfield'in motosiklet sektöründe uzun zamandır beklenen yeni "Shotgun 650" modelini, Türkiye'deki motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.

Royal Enfield'in yeni modeli "Shotgun 650" tanıtıldı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kibar Topluluğu şirketlerinden K-Rides, dünyanın seri üretimde kesintisiz en uzun geçmişe sahip motosiklet üreticisi Royal Enfield'in yeni modellerini Türkiye pazarına sunmaya devam ediyor.

İstanbul'da düzenlenen lansman ile motosiklet tutkunlarının beğenisine sunulan Royal Enfield'in en yeni modeli "Shotgun 650", kullanıcılarına klasik "cruiser" ile "cafe racer" stillerinin modern bir yorumunu sunuyor.

Geniş gidon ve şık far çerçevesi motosikletin ön kısmında etkileyici bir görünüm yaratırken, düz yakıt deposu ve minimalist arka tasarım, zarif ve estetik tarzıyla fark oluşturuyor.

Solo sele, motosikletin modern ve minimalist havasını güçlendirirken, arka kısımda bulunan ikiz amortisörler, motosikletin havada süzülüyormuş gibi görünmesini sağlıyor. Mat siyah bitişli alçak egzozlar da motosikletin özgün ve modern görüntüsüne katkıda bulunuyor.

Teknik özellikleriyle dikkati çeken Shotgun 650, 43 milimetre ters çevrilmiş showa büyük piston çatalları sayesinde yüksek süspansiyon performansı sağlıyor. Minimalist tasarım anlayışını destekleyen analog hız göstergesi ve LED ekran sürücüye gerekli bilgileri sağlarken, Tripper navigasyon podu standart olarak sunuluyor.

Shotgun 650'nin hava-sıvı soğutmalı paralel çift silindirli motoru, pürüzsüz gaz tepkimesi ve düşük devirdeki yüksek torkuyla etkileyici bir performans sağlıyor. Shotgun 650, şehir içi kullanımda konforlu bir sürüş sunarken, hafta sonları virajlı yollarda da sürüş keyfini artırıyor. Sürüş geometrisi, sportif jant-lastik seçimleri ve büyük diskli Bybre fren sistemleri, performans odaklı sürüşü destekliyor.

K-Rides, Royal Enfield modelleri için ay sonuna kadar sürecek özel kampanyasına Shotgun 650 modelini de dahil etti. Kampanya kapsamında kullanıcılara model bazında özel indirimler ve 12 aya kadar vade seçenekleri imkanı veriliyor.

Motosiklet severler, K-Rides'ın 22 Eylül'de Enduro İstanbul'da gerçekleştireceği "Royal Enfield One Ride Event Küresel Etkinliği"nde de "Shotgun 650"yi yakından inceleme fırsatı yakalayacak.