Dolar $
32.94
%-0.02 -0
Euro €
35.82
%-0.2 -0.07
Sterlin £
42.47
%-0.2 -0.08
Çeyrek Altın
4140.97
%0.89 36.1
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | KİTAPLAR ARASINDA Cuma 26 Temmuz 2024 09:19

RİOT GAMES, 'THE ART AND MAKİNG OF ARCANE' KİTABINI DUYURDU

Riot Games, Fortiche ve Melcher Media, League of Legends evrenine dayanan ve Emmy ödüllü animasyon dizisi Arcane'in sanat ve hikâye anlatımını içeren "The Art and Making of Arcane" kitabını duyurdu.

Riot Games, 'The Art and Making of Arcane' Kitabını Duyurdu

Insight Editions iş birliğiyle yayımlanacak olan kitap, New York Times yazarı Elisabeth Vincentelli tarafından kaleme alındı. Kitap, Arcane'in birinci ve ikinci sezonlarındaki sanatsal detayları gözler önüne seriyor. Arcane, sanatsal başarılarıyla eleştirmenlerden övgüler almış, hayranlarının beğenisini toplamış ve ‘En İyi Animasyon Dizisi’ dalında Emmy ödülü kazanan ilk internet dizisi olma başarısını göstermişti.

 

Bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürülmesi planlanan "The Art and Making of Arcane", dizinin yapımcıları Christian Linke ve Alex Yee ile Fortiche'nin stüdyo şefleri ve yardımcı yönetmenleri Pascal Charrue ve Arnaud Delord'un da aralarında bulunduğu beyin takımıyla yapılan detaylı röportajları içeriyor. 

 

Kitap, karakterlerin görsel gelişimlerini gösteren ilk tasarımlar, genişleyen arka plan ve sanatsal ögeler ile 20'den fazla animatör, yazar, yönetmen, sanatçı, oyun tasarımcısı ve müzisyenle yapılan görüşmeleri de kapsıyor.

 

"The Art and Making of Arcane" kitabı üç farklı versiyon halinde sunulacak: Artifact Edition, Portfolio Edition ve Standard Edition. Tüm versiyonlar bir Jinx posteri, bir Piltover haritası, dizinin dünyasına ait bir şema, bir Vander mektubu, birinci ve ikinci sezonlardan içerikleri barındıran katlanabilir broşürler ve daha birçok özel içeriği barındırıyor.

 

Standart Edition, tüm bu içerikleri kapsayan temel bir versiyon. Artifact ve Portfolio versiyonları ise daha fazla özel içeriğe sahip. Bu versiyonlara ek olarak, yalnızca 40 adet üretilen özel bir Jinxed sürümü de seride yer alacak. Bu paketler; tarot kartları, özel posterler, Alex Seaver ve Alexander Temple'ın birinci sezon müziklerinden oluşan bir plak albümü ve kitap tutuculara kadar birçok nadir içeriğe sahip.

 

Portfolio Edition, ‘The Art and Making of Arcane’ kitabı özel bir kapak tasarımıyla sunuluyor. Bu özel baskıda ayrıca özel bir seri şema, 8 sayfalık bir ‘Gelişim Günü’ kitapçığı, rastgele seçilmiş bir Arcane tarot kartı, Arcane'in prodüksiyon sanatından özenle seçilmiş dört poster ve 1. Sezondan 22 şarkının bulunduğu özel paketlenmiş Arcane plak albümü yer alıyor.

 

Yalnızca 1.000 adet basılacak olan Artifact Edition ise özel kapak tasarımı, kitap kabı ve iki içe katlanabilir broşürle sunuluyor. Bu versiyon, Vi ve Jinx'in elle boyanmış kitap tutucu heykelleri, iki poster, üç şema, 8 sayfalık ‘Gelişim Günü’ kitapçığı, dört Arcane tarot kartı, 1. sezondan 22 şarkının yer aldığı özel paketlenmiş Arcane plak albümü ve altı posterle geliyor. Ayrıca, Christian Linke, Alex Yee, Arnaud Delord, Bart Maunoury, Jérôme Combe ve Pascal Charrue tarafından imzalanmış ve numaralandırılmış imza kartları ve özgün ürün belgesi bu versiyonla birlikte sunuluyor.

 

Sadece 40 adet üretilen Jinxed Edition, Artifact Edition'ın rasgele seçilmiş kopyalarına Jinx'in kaotik dokunuşunu ekliyor. ‘The Art and Making of Arcane’ kitabının Artifact Edition, Portfolio Edition ve Standard Edition versiyonları 31 Aralık 2024'te piyasaya çıkacak. Kitapların satıldığı tüm noktalarda Standart Edition için ön sipariş verilebilirken, Portfolio ve Artifact Edition'ları doğrudan Insight Editions tarafından dağıtılacak.

 

Daha fazla bilgi almak ve ön sipariş vermek için Insight Editions'ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR