Dolar $
33
%0.17 0.05
Euro €
35.34
%0.07 0.02
Sterlin £
41.86
%0 0
Çeyrek Altın
4019.31
%-0.16 -6.31
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 13 Haziran 2024 16:35

RENT GO YAZ SEZONU VE BAYRAM TATİLİNDE ARAÇ KİRALAYACAKLARI UYARIYOR

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli araç kiralama firması Rent Go, yaklaşan uzun bayram tatili öncesinde araç kiralayacakları uyarıyor. Araç kiralama talebinin yüksek olduğu dönemlerde tüketicilerin, yüksek marka bilinirliğine sahip, yaygın ve kurumsal şube ağı olan güvenilir firmaları tercih etmelerini öneren Rent Go, şehirler arası trafiğin artış gösterdiği bu dönemlerde kiralanan araca uygulanan ek güvence paketlerinin de avantajlarına dikkat çekiyor.

Rent Go Yaz Sezonu ve Bayram Tatilinde Araç Kiralayacakları Uyarıyor
Yaklaşan Kurban Bayramı ve yaz tatili nedeniyle araç kiralamaya çok yüksek talep oluştuğunu belirten Rent Go Genel Müdürü Köksal Öztürk, "Dokuz güne çıkarılan Kurban Bayramı tatili ve hemen öncesinde okulların tatile girmesiyle kiralık araca yönelen yüksek ilgi bazı kötü niyetli kişiler için de fırsat anlamına geliyor. Bu dönemde kurumsal ve saygın araç kiralama firmalarının internet sitelerini kopyalayarak yanıltıcı görüntülerle vatandaşları dolandırmaya ve haksız kazanç sağlamaya çalışan oluşumların da arttığını görüyoruz. Vatandaşlarımızın iyi niyetini suistimal eden bu tip yanıltıcı organizasyonlara karşı dikkatli olmalarında fayda var. Kiralama işlemleri için mutlaka kurumsal web sitelerini ve çağrı merkezlerini kullandıklarından emin olmalılar. Bunun yanında kendilerine çeşitli iletişim kanallarından ulaşarak kredi kartı bilgisi ya da IBAN numarasına para transferi isteyen kişilere de itibar etmemeleri oldukça önemli." dedi.

Ek Güvence Paketleri Kiralayanı ve Kiralama Şirketini Koruyor Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla birlikte büyük şehirlerin giriş ve çıkışlarında trafik yoğunluğunun artacağını belirten Öztürk, "Araç kiralama esnasında tüketiciye sunulan ek güvence paketleri yaşanılacak istenmedik bir durum karşısında hem kullanıcıyı hem de karşı tarafı koruyan önemli bir tedbir. Makul maliyetlerle beklenmedik kaza ve arıza durumlarına karşı özellikle böyle uzun tatillerde vatandaşlarımızın risklere karşı kendilerini korumalarını tavsiye ediyoruz." dedi. 

Yeni Araçlar Arıza Riskini Ortadan Kaldırıyor Türkiye geneline yayılmış 66 şubesi ve 1 yaşın altındaki ortalamasıyla sektördeki en genç ve geniş marka/model araçlardan oluşan bir filoya sahip olduklarını belirten Öztürk, "Yeni ve düşük kilometreli araçlar, daha az arıza riski taşıdıkları için daha güvenli ve konforlu ayrıca kesintisiz bir seyahati kullanıcılara sunuyor. Geniş araç çeşitliliğimiz, ihtiyaçlar özelinde kiralama seçenekleri belirleyebilmemiz ve uzman personellerimizin 7 gün 24 saat kesintisiz destek vermesi neticesinde her daim müşterimizin yanındayız." dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR