SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 04 Eylül 2024 02:25

RENKLENMEYİ SEVEN TÜM KADINLARLA

Hayatı ve insanları renklendirmeyi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren "Makeup Guru Aybüke" boya apre bölümünden mezun olduktan sonra uzun süre colorist olarak çalıştı.

Renklenmeyi seven tüm kadınlarla

İnsanları tanıma merakı, kozmetiğe olan ilgisi ve yeteneği Aybüke'de makyaj konusunda profesyonel olma arzusu uyandırdı. 

Kısa zamanda mesleği en büyük tutkusu haline geldi ve makyaj eğitimini tamamladıktan hemen sonra iş hayatına televizyon kanallarında ve çeşitli programlarda çalışarak başladı.

Freelance çalışmaya başladıktan bir süre sonra kendisi için dile getirilen “Makeup Guru Aybüke” lakabını sosyal medya adı olarak kullandı ve usta makyaj sanatçısı bu mecralarda da yerini alarak geniş bir kitleye ulaştı.

Yerli & yabancı sanatçıları ve oyuncuları kamera karşısına hazırlayan “Makeup Guru Aybüke” aynı zamanda gelinlerinin de en özel anlarını güzelleştiriyor...

Ayrıca, özel efekt makyajlarıyla partiler, organizasyonlar ve kliplerde etkileyici projelere imza atıyor. Klip, reklam ve ticari ürün kataloglarında da geniş bir portföyü bulunan “Aybüke”; bireyler ve kurumlar için kişiye özel eğitimler sunmaya da devam ediyor.

“Makeup Guru Aybüke”, sıklıkla düzenlediği profesyonel makyaj eğitimlerini de sürdürerek renkleri ve kendini seven her kadına tecrübesiyle ve enerjisiyle refakat ediyor. 

Geçtiğimiz gün gerçekleşen özel eğitimde ise kozmetik alanındaki derin bilgisi ve tecrübesini en eğlenceli şekilde aktaran Aybüke, birbirinden değerli katılımcılarıyla birlikte unutulmaz bir eğitime daha imza attı.