Dolar $
33.8
%0.05 0.01
Euro €
37.49
%0.15 0.05
Sterlin £
43.92
%0.52 0.23
Çeyrek Altın
4463.56
%0 0
SON DAKİKA
DÜNYA Pazar 18 Ağustos 2024 14:25

REKORTMEN SERİNİN YENİ HALKASI İÇİN GERİ SAYIM

Daniel Craig'in başrolde olduğu film Netflix'te gösterime girecek

Rekortmen serinin yeni halkası için geri sayım

Netflix'in izlenme rekorları kıran serisi Bıçaklar Çekildi'nin (Knives Out) heyecanla beklenen üçüncü filmi Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery'nin çekimleri resmen tamamlandı. 

Popüler serinin yönetmeni Rian Johnson, haberi sosyal medya hesabından paylaştığı bir kamera arkası fotoğrafıyla duyurdu.

50 yaşındaki Johnson, serinin hayranlarını heyecanlandıran paylaşımına şu notu düştü:

Veeeee Wake Up Dead Man'in çekimleri sona erdi. Dünyanın en iyi ekibine ve en harika oyuncu kadrosuna teşekkür ederim. Bu çekim ÇOK özel bir deneyimdi, bu şeyi bir araya getirmek ve elimizde ne olduğunu hepinize göstermek için sabırsızlanıyorum.

Popüler seri 5 yıl önce başladı 

Johnson'ın gizemli komedi serisi, romancı Harlan Thrombey'nin ölümünü araştıran özel dedektif Benoit Blanc'ı merkeze alan 2019 yapımı filmle başlamıştı.

Çok beğenilen Bıçaklar Çekildi, En İyi Senaryo dalında Oscar adaylığı da kazanmıştı.

Gişede 310 milyon dolar kazanan Bıçaklar Çekildi'nin hem ticari hem de eleştirel başarıya ulaşması, devam filmi Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'i (Glass Onion: A Knives Out Mystery) doğurmuştu.

İkinci filmde Benoit Blanc, bir teknoloji milyarderinin gizemli cinayet partisi için bir Yunan adasına gitmişti. 

Başroldeki Daniel Craig'e Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson ve Dave Bautista gibi yıldızlar eşlik etmişti.

Rekor kırdı

Gizemli Bir Serüven, sınırlı sayıda sinema salonunda gösterime girmesine rağmen 5 günde 13,3 milyon, bir haftadaysa 15 milyon dolar hasılat yaparak Netflix için rekor kırmıştı.

Serinin son halkasının oyuncu kadrosuna, Josh Brolin'in yanı sıra Josh O'Connor ve Cailee Spaeny'nin de katıldığı duyurulmuştu.

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, 2025'te Netflix'te gösterime girecek.