Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
EKONOMİ Cumartesi 31 Ağustos 2024 02:18

REKLAM FİLMİNDE BÜLENT SERTTAŞ İLE ANLAŞTI

Acme Holding sahibi olduğu sektörün önde gelen markası Armis Yatak'ın gelişen vizyonu ile birlikte değişen sloganını yeni reklam filmiyle kamuoyunun bilgisine sunuyor.

Reklam filminde Bülent Serttaş ile anlaştı

Ünlü ses sanatçısı Bülent Serttaş’ın klasikler arasına giren ve dillere pelesenk olan “Aşk Bodrum’da Yaşanıyor” şarkısını markaya uyarlayarak yeniden düzenleyen Armis Yatak, son derece eğlenceli yeni reklam filmiyle ses getirmeye hazırlanıyor.

Armis yatağın uyku ve uyku sektörü için çok geniş bir projeksiyonla kısa sürede öncelikli tercih haline geldiğini ifade eden Acme Holding Yönetim Kurulu başkanı Tolga Batallı “Uykunun Adıdır Armis” sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolculukta sadece yatak değil, tüm uyku ürünlerinde yüksek kalite ve rahatlığı ön planda tutarak, her gece kaliteli bir uyku deneyimi sağlamayı hedefliyoruz. Armis Yatak olarak, uykunun her anını özenle tasarlanmış ürünlerimizle daha rahat ve kaliteli hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Uyku ve yatak ilişkisinin ciddiye alınması gerektiğinin altını özellikle çizen Batallı, Armis Yatak’ın Kayseri’de bulunan üretim tesislerinde geliştirilen AR-GE ve inovasyona yapılan özel yatırımın aslında mental ve fiziksel sağlığı da kapsadığını belirtti.

“Bizim için yatak, yalnızca bir ürün değil, yaşam kalitesini artıran, her bireyin dinlenme ve yenilenme sürecini destekleyen bir unsurdur. Bu bilinçle, her bir ürünü büyük bir titizlikle tasarlıyoruz. Kayseri’de kendi fabrikamızda üretim gerçekleştirmek bizim için çok değerli çünkü kendi ürünlerimizi tasarlayabiliyoruz ve müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına hızla karşılık verebiliyoruz. Yatak ciddi bir iştir, evet;Armis Yatak olarak bizim hedefimiz, yalnızca bir yatak sunmaktan çok daha fazlasını yapmaktır” diyerek vizyoner yaklaşımın sektör için değerini de aktaran Batallı, markanın yeni reklam filmi için de markamızın enerjik vizyonunu yansıtan bu reklam filmimizde, Armis’in enerjik ve dinamik ruhunu yansıtan ışıltılı bir dünya yaratmayı hedefledik. Armis Yatak'ın yenilikçi ve ilham verici vizyonunu bu reklam filmimizde yıldızların enerjisini yansıtan ışıltılı bir uyku dünyası kurarak yansıtmak istedik. Değerli sanatçı Bülent Serttaş ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, Armis Yatak'ın tutkusunu ve vizyonunu daha da güçlendirdi. Bu projede, değerli dostum ve Türkiye’nin en değerli seslerinden birine sahip olan sanatçılarımızdan biri olan Bülent Serttaş’ın enerjisi bize büyük ilham verdi ve Armis markamızla çok iyi bir uyum sağladı” ifadeleriyle duygularını özetledi.

Armis Yatak’ın son reklam filminde markanın sözcülüğünü üstlenen ünlü ses sanatçısı Bülent Serttaş ise başrolünde yer aldığı reklam çalışmasını sıradan bir iş olarak görmediğinin altını çizerek, “Kendi sektörünün dev markasında hemen tüm üretim sürecini yakından takip ederek Armis’in son tüketiciye sağlamaya çalıştığı konforu bizzat gördüm. Armis Yatak benim için de bir ilham kaynağı oldu ve inanın ki çekimin her aşamasına titizlenip kendi şarkımla bir kez daha eğlendim” dedi.

Acme Holding’in gurur markası haline gelen Armis Yatak’ın bu son atağıyla sektöre ivme getirip, kalite çıtasını da yükseğe taşıması bekleniyor. Yönetmenliğini Müfit Samık’ın üstlendiği reklam filminin prodüksiyonunu da Short Cut Prodüksiyon üstlenirken, çekimler Armis Yatak’ın İstanbul mağazasında iki iş gününde tamamlandı. Armis Yatak’ın yoğun reklam kampanyasında kullanılacak olan “Uykunun adıdır Armis” sloganı ise sektörün ana oyuncusunun devamlılık sloganı haline geldi.