Dolar $
33.93
%0.06 0.02
Euro €
37.79
%-0.19 -0.07
Sterlin £
44.53
%-0.21 -0.09
Çeyrek Altın
4479.2
%0.42 18.4
SON DAKİKA
FİNANS Perşembe 22 Ağustos 2024 02:50

QUİCK FİNANS-TENAX İŞ BİRLİĞİ

Quick Finans ile Sakarya'da üretim yapan Türkiye'nin yerli hafif ticari araç, otobüs ve kamyon üreticisi Tenax Otomotiv ticari araç finansmanında iş birliklerini duyurdu.

Quick Finans-Tenax İş Birliği

Konu hakkında bilgi veren Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ “Bir Sigorta Grubu tarafından kurulmuş ilk finansman şirketi olan, yeni nesil finansman şirketi vizyonu ile sigorta ile bütünleşik ve yaratıcı finansman çözümleri sunarak geniş yelpazede kredilendirme hizmeti veren Quick Finans, ekonomimizin can damarı olan KOBİ’lerimizin ve esnafımızın finansman ihtiyaçlarının desteklenmesinde lider bir rol üstlenmektedir. Quick Finans’ın, sektörünün çok daha ilerisindeki bir yoğunlukla, toplam kullandırdığı kredi portföyünün %90’ını KOBİ ve esnafımıza verilen ticari krediler oluşturmaktadır. Bu alandaki desteğini daha da büyütmek ve Ülke ekonomimizin gelişimine katkı sağlayacak sağlıklı finansman yöntem ve çözümlerini geliştirmek suretiyle, ticari araç segmentinde lider markalarla iş birliklerimizi her geçen gün artırmaktayız. Quick Finans, oluşturduğu sektörün seçkin ve tecrübeli kadrosu ile Ülke sathında hızla yaygın bir kapsayıcılığa ulaşarak, oluşturduğu başarılı iş birlikleri sonucunda Ülkemizin önde gelen markaları, distribütör ve bayilerinin yönelimini kazanarak çekim merkezi haline gelmiştir. Bu gelişimin önemli kazanımlarından biri olarak da, Sakarya’da üretim yapan Türkiye’nin yerli hafif ticari araç üreticisi Tenax Otomotiv ile iş birliğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tüm paydaşlarına yüksek katma değer sağlayacağına inandığımız bu enerjik iş birliğinin başlatılmasındaki tecrübeli ve vizyoner yaklaşımlarından dolayı Tenax Otomotiv Genel Müdürü Sn. Cengiz Yüksel ve ekibine gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Tenax Otomotiv Genel Müdürü Cengiz Yüksel, şunları söyledi: "Tenax, Türkiye'nin Sakarya şehrindeki üretim tesislerinden dünyaya açılan yerli hafif ticari araç markasıdır. N1 kategorisinde 3.5 ton taşıma kapasiteli araçlarımız, her türlü iş ihtiyacına cevap vermek için tasarlanmıştır. TENAX C35 tek kabin ve C35D çift kabin uzun şase kamyonetlerimiz ile V35 panel van araçlarımız, modern tasarımları ve güçlü şasileri sayesinde zorlu çalışma koşullarında bile üstün performans sağlar. Gelişmiş gövde tasarımımız, 300'ü aşkın özel üst yapı ile uyumlu çalışırken, 2.8 litrelik 170 beygir gücündeki Cummins dizel motorumuz, en zorlu şartlarda bile en iyi performansı garanti eder.

Bu yıl başlattığımız yeni çözüm ortağımız Quick Finans ile iş birliği, müşterilerimize krediye çok daha kolay ulaşma fırsatı sunuyor. Bu iş birliği sayesinde, Tenax müşterileri bayilerimizin show roomlarından çıkmadan avantajlı oranlarla kredi başvurusu yaparak 1-2 saat içerisinde krediye kavuşabilecekler. Bu vesileyle başta Quick Finans Genel Müdürü Sn. Nihat Karadağ olmak üzere tüm Quick Finans ekibine teşekkürlerimi sunuyorum."

Ticari araç finansmanında diğer alanlara göre daha güçlü bir finansman sağlayabildiklerine vurgu yapan Nihat Karadağ, “özellikle KOBİler ve esnaflarımızın, geniş kapsamlı, esnek ve fonksiyonel kullanım kolaylığı olan ticari tipteki araçları tercih etmelerinden dolayı Quick Finans, bu segmentteki kredi potansiyelini yükseltmeyi hedefliyor” diye ekledi.