Dolar $
32.73
%-0.34 -0.11
Euro €
35.08
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.39
%-0.69 -0.28
Çeyrek Altın
4007.76
%0.14 5.45
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Bankacılık Çarşamba 26 Haziran 2024 09:29

QNB FİNANSBANK'TAN SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMA DESTEK

QNB Finansbank, müşterilerinin sürdürülebilir yaşamı desteklemesini sağlamak amacıyla 'Çevre Dostu İhtiyaç Kredisi'ni hayata geçirdi. Bu yenilikçi finansal ürün, evlerinde çevre dostu tadilatlar yaparak gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmayı hedefleyen müşterilere özel olarak tasarlandı.

QNB Finansbank'tan sürdürülebilir yaşama destek

Sürdürülebilir bir gelecek için bu alanda yürüttüğü tüm çalışmaları ‘Dünyayla1’ olma vizyonu altında birleştiren QNB Finansbank, finansal hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “Çevre Dostu İhtiyaç Kredisi’ni duyurdu. Kredi paketi kapsamında çevre dostu malzemelerle evlerinde iyileştirmeler yapmak isteyen müşteriler, indirimli faiz oranları ve esnek geri ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor. 120 aya varan vade seçeneği sunulan kredi paketinde yüzde 50 indirimli kredi tahsis ücreti avantajı da sağlanıyor. 

QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu ‘’Sürdürülebilirlik ve sorumlu bankacılık taahhüdümüzle uyumlu olarak, 'Çevre Dostu İhtiyaç Kredisi'ni sunmaktan heyecan duyuyoruz.’’ diyerek sözlerine şöyle devam etti; "Bu kredi ile çevre dostu bir yaşamı teşvik etmeyi ve müşterilerimizin sürdürülebilir bir gelecek için adım atmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. QNB Finansbank olarak sürdürülebilir bir gelecek için ‘Dünyayla1’ olma vizyonumuz doğrultusunda hareket ediyoruz. Finansal çözümlerimizi bu kapsamda genişletiyoruz ve müşterilerimizde bu konuda bir farkındalık yaratmayı, onların günlük yaşantılarında sürdürülebilir çözümlere yönlenmelerinde öncü rol almayı hedefliyoruz."

‘’Çevre Dostu İhtiyaç Kredisi’’ kapsamında, yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri, doğalgaz (kombi, tesisat, radyatör, ısı paylaşım sistemleri gibi doğalgaz dönüşüm sistemleri), verimli aydınlatma sistemleri (tasarruflu veya LEDli aydınlatma cihazları), güneş enerjisi ile ısıtma ve sıcak su sağlayan sistemler (panel, kazan, tesisat, radyatör), mantolama (dış cephe mantolama), ikamet edilen konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı, konut tadilat malzemeleri, ihtiyaç duyulan tutarlar dahilinde finanse ediliyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR