Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Bankacılık Pazartesi 17 Haziran 2024 21:07

QNB FİNANSBANK İLE 2. EL ARAÇ ALIM-SATIMLARINDA HIZLI ÖDEME DEVRİ

QNB Finansbank, 2. el araç-alım satımlarında Güvenli Ödeme Sistemine FAST ile ödeme opsiyonuna aracılık ederek anlık ödeme ile işlemlerin tamamlanmasını sağlayacak.

QNB Finansbank ile 2. el araç alım-satımlarında hızlı ödeme devri

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederek hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunan QNB Finansbank, 2. el araç-alım satımlarında Güvenli Ödeme Sistemine FAST ile ödeme opsiyonuna aracılık ederek anlık ödeme ile işlemlerin tamamlanmasını sağlayacak. QNB Finansbank müşterisi olsun ya da olmasın müşteriler; 2.el araç alımları için QNB Finansbank Güvenli ödeme hesabına araç tutarını yatırarak ödemesini banka aracılığıyla gerçekleştirebiliyor  ve böylece nakit taşıma riskini ortadan kaldırabiliyor.  Noter’de resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından banka tarafından beklemeye alınan tutar, satıcı kişinin hesabına aktarılıyor. Böylece bu yöntem ile alım-satımlardaki endişeler ve nakit taşıma, çalınma gibi riskler de son buluyor.  TCMB’nin geliştirdiği sistem altyapısı ile, taşıtın mülkiyeti ile satış bedelinin aktarılması eş zamanlı olarak gerçekleşiyor. 

 

QNB Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Engin Turhan konuyla ilgili şunları paylaştı; ”QNB Finansbank olarak  halihazırda EFT ve havale yöntemi ile 2.el araç alım-satımlarını hızlı ve kolay şekilde tamamlanmasını sağlayan "Yedi Emin" platformunda bu yenilik ve geliştirmeler sonrası ‘Fast güvenli ödeme’ seçeneğini de kullanıma açtık. Yapılan geliştirmeler ile QNB Finansbank adına  her zaman kullanıcılara daha pratik, hızlı ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR