Dolar $
32.34
%-0.08 -0.02
Euro €
34.84
%0.32 0.11
Sterlin £
40.65
%-0.17 -0.07
Çeyrek Altın
3891.35
%-0.66 -25.58
SON DAKİKA
Otomotiv Cuma 12 Ocak 2024 15:22

QCAR MOBİLİTE'NİN İLK MAĞAZASI NEF 22 ATAKÖY'DE AÇILDI

"Ekonomik, pratik, tam senlik yolculuk" sloganıyla sektörüne iddialı bir giriş yapan QCAR Mobilite, Quick Tower'daki genel merkezi dışında ilk mağazasını Nef 22 Ataköy'de 11 Ocak 2024'te açtı. Açılış QCAR yönetimi, Maher Holding yönetim kadrosu, Maher Holding Sigorta Grubu acenteleri ve iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşti.

QCAR Mobilite'nin ilk mağazası Nef 22 Ataköy'de açıldı

Sunduğu mobilite çözümlerle sektöre yeni bir dinamik kazandıran QCAR, Maher Holding’in en yeni iştiraklerinden biri olarak 2024’e hızlı bir giriş yaptı. Online rezervasyon ve uçtan uca müşteri deneyimiyle mobilite dünyasının yeni aktörü olan QCAR, genel merkezi dışındaki ilk mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

“Dijitalleşmeyi merkezimize alıp çağın ihtiyaçlarını karşılayacağız”

QCAR Genel Müdürü Barış Sezen, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Öncelikle tüm takım arkadaşlarımıza ve acentelerimize açılışta yanımızda oldukları için teşekkür ederim. QCAR olarak araç kiralamanın ötesinde hizmetler sunacağız, farklı alanlarda da mobiliteyi müşterilerimize sunacağız. Bunun ilk adımını da burada atıyoruz. 2024 yılında devamı gelecek, başka açılışlarda da bir araya geleceğiz. Tıpkı tüm grup iştirakleri gibi biz de dijitalleşmeyi merkezimize alıp çağın ihtiyaçlarını güvenle karşılayan lider bir marka olacağız.”

“QCAR, ekosistemimizin en önemli parçalarından biri”

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, kurdele kesimi öncesinde QCAR’ın grup içindeki önemine vurgu yaparak şunları kaydetti: “Grubumuzun önemli iştiraklerinden biri QCAR’ın genel müdürlükten sonra ilk şubesinin açılışını yapıyoruz hep birlikte. Biliyorsunuz ki en başından beri bir ekosistem yaratmaya çalışıyoruz. Tabii bu ekosistemde amacımız acentelerimizin de finansal markete dönüşümü için bir altyapı oluşturmak. Bir yandan hem bu altyapı için çalışmaları sürdürürken bir yandan da mevzuat altyapılarının oluşması için de birtakım faaliyetlerde bulunuyoruz. Amacımız Türkiye’de özellikle finansal alanda sigorta acentelerimiz vasıtasıyla, bugün bankaların bile şubelerini fiziksel olarak kapatıp merkeze çekildiği dönemde vatandaşa gerekli hizmeti sunabilmek. QCAR da bir mobilite şirketi. Araç kiralama şirketi gibi gözükse de çok daha büyük fonksiyonları olacak ve bizim ekosistemimizin en önemli parçalarından biri olacak.”

QCAR Hakkında:

QCAR, Türkiye'nin önde gelen araç kiralama firmalarından biridir. Ekonomik, pratik ve güvenilir araç kiralama hizmeti sunarak müşterilerin seyahat deneyimini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Geniş araç filosu ve üstün müşteri hizmetiyle QCAR, Türkiye genelinde hızla büyümeye devam etmektedir.

Çoklu kanal yapısıyla acentelere de hizmet kanalı sunan QCAR; geniş araç filosu, uygun fiyatları ve üstün müşteri hizmetiyle dikkat çekiyor. Teknolojiye verdiği önemle online rezervasyon özelliği de sunan QCAR, müşterilerine özel seyahat ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı amaçlıyor.

Nef 22 Ataköy'deki yeni mağaza ise konum olarak da müşterilere büyük bir avantaj sunuyor. İstanbul'da seyahat edenler, şimdi daha yakın bir noktadan araç kiralama fırsatına sahip olacaklar. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için www.qcar.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

ABONE OL