Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.12
%0.3 0.11
Sterlin £
42.92
%0.18 0.07
Çeyrek Altın
4245.98
%1.09 45.32
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | İŞ DÜNYASI Pazartesi 15 Temmuz 2024 16:45

PURATOS TÜRKİYE'NİN YENİ PAZARLAMA BAŞKAN YARDIMCISI EYÜP TÜRKOĞLU OLDU

Ekmekçilik, pastacılık ve çikolata alanındaki bir asrı aşan tecrübesiyle artizan, yiyecek ve perakende sektörüne yenilikçi ürünler sunan Puratos Türkiye'de önemli bir atama gerçekleşti. Puratos Türkiye'nin Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevine Eyüp Türkoğlu atandı.

Puratos Türkiye'nin Yeni Pazarlama Başkan Yardımcısı Eyüp Türkoğlu Oldu

100 yılı aşkın bir süredir dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunan Puratos’un Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerine liderlik etmek üzere şirketin yeni Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevine Eyüp Türkoğlu getirildi. Ürün yönetimi, stratejik pazarlama ve pazar analizi konularında 15 yılı aşkın deneyime sahip olan Eyüp Türkoğlu, 1 Haziran 2024 itibarıyla görevine başladı. 

 

Mersin Üniversitesi Kimya Bölümü'nden mezun olan Eyüp Türkoğlu, İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi ve Kanada’da Seneca College’da Pazarlama Yönetimi alanlarında yüksek lisans yaptı. Profesyonel kariyerinde, başta ilaç ve FMCG sektörlerinde satış ve pazarlama alanında birçok farklı pozisyonda görev aldı. Pazarların ihtiyaçlarına göre yeni marka stratejilerinin oluşturulması ve sorumlu olduğu markaları büyütmek için pek çok pazarlama aktivitesi gerçekleştirdi.

 

2019 yılında Puratos Türkiye’ye Çikolata ve Ekmekçilik Ürün Müdürü olarak katılan Türkoğlu, yeni görevinde Puratos Türkiye'nin pazarlama stratejilerinin geliştirilmesine ve uygulanmasına liderlik edecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR