Dolar $
32.96
%0.36 0.12
Euro €
35.26
%0.03 0.01
Sterlin £
41.67
%0.06 0.02
Çeyrek Altın
4001.83
%-0.01 -0.41
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Teknoloji Perşembe 20 Haziran 2024 18:01

PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 GÜNCELLEMESİ YAYINDA

KRAFTON, Inc., hem Dereceli moda bir dizi önemli yenilik getiren hem de yayınladığı Geliştirici Mektubu'nda detayları açıklanan HMS Dengelemesi'ni içeren PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi'ni duyurdu.

PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi yayında

Bu değişiklikler, oyunculara daha rekabetçi ve gelişmiş bir Savaş Alanı sunarak oyun deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Güncellemeyle ilgili önemli başlıklar şu şekilde:

Dereceli Mod Yenilikleri: 

  • Yenilenmiş Sıralama Puanı (RP) Sistemi: RP sistemi, bireysel oyuncu performansını daha iyi yansıtacak şekilde yenilendi ve ilerlemeyi daha zorlu ve ödüllendirici hâle getirdi.
  • Kademe Koruma: Oyuncuların kademeleri artık yeni bir kademeye ulaştıktan hemen sonra düşmeyecek. Bu da yeni kademeye uyum sağlamaları ve mevcut kademelerini korumaları için bir tampon görevi görecek.
  • Sezon Ödülleri Güncellemesi: Oyuncuları daha üst kademelere yükselmeye ve yüksek performanslarını sürdürmeye teşvik edecek birbirinden cazip sezon ödülleri yolda.

HMS Dengelemesi ve diğer silah güncellemeleri: 

  • Silah Dengeleme: Aralarında AUG, Dragunov ve HMS'lerin de bulunduğu çeşitli silahlar, daha dengeli bir savaş deneyimi sağlayacak ve farklı oyun tarzları ile stratejilere hitap edecek şekilde ayarlandı.
  • Geri Tepme ve Kullanım İyileştirmeleri: Silah geri tepmeleri ve kullanımının daha akıcı ve duyarlı bir atış deneyimi sunacak şekilde iyileştirmesinin yanı sıra çatışmalar sırasındaki genel his ve kontrol artırıldı.

Güncelleme Raporu'nu izleyerek PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi'nin ana hatlarına göz atabilir veya resmî web sitesinden güncelleme notlarının tamamınıokuyabilirsiniz.

PUBG: BATTLEGROUNDS ile ilgili daha fazla bilgiyi https://pubg.com/tr/ adresinde, ayrıca YouTubeTwitterInstagramFacebookTwitch ve TikTok üzerindeki resmî sosyal medya kanallarında bulabilirsiniz. 

Daha fazla basın materyaline ve tüm bültenlere ise PUBG: BATTLEGROUNDS resmî basın odası üzerinden erişebilirsiniz.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR