Dolar $
32.95
%0.01 0
Euro €
35.33
%-0.04 -0.01
Sterlin £
41.84
%-0.15 -0.06
Çeyrek Altın
4027.01
%0.03 1.29
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Perakende Çarşamba 12 Haziran 2024 19:58

PROFİLO VE ALO ZORLU LEKELERE KARŞI GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri ve Alo, güçlerini birleştirdi. Profilo'nun leke uzmanı çamaşır makinesi ve Alo'nun kalıntı karşıtı teknolojili yeni nesil toz deterjanı Alo Platinum Fairy Etkili ile hem zamandan hem de enerjiden tasarruf edebilirsiniz.

Profilo ve Alo zorlu lekelere karşı güçlerini birleştirdi

Türkiye'nin dört bir yanındaki satış noktaları ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Alo ile “Oh be Profilo Yapmış” dedirten bir iş birliğine imza attı. Profilo’nun Buhar Destek programına sahip leke uzmanı çamaşır makinesi Alo’nun kalıntı karşıtı yeni nesil toz deterjanı ile güçlerini birleştirdi. 

Zorlu kırışıklıklara karşı buhar destek yanınızda

Yeni Profilo Çamaşır Makineleri hem zamandan hem de enerjiden tasarruf imkânı sunuyor. Profilo Çamaşır Makinelerinde bulunan ‘Buhar Destek Programı’ ile çamaşırlarınızdaki kırışıklıklar yarı yarıya gideriliyor. Beş parça kıyafetinizin kırışıklıklarını yüzde 50’ye kadar azaltıyor, hassas dokularını koruyor. Böylece tişörtleriniz neredeyse giyilmesi hazır, diğer kıyafetleriniz ise ütülenmesi çok daha kolay hale geliyor. Ütü süresini kısaltarak size de zaman kazandırıyor. 

Alo Platinum Fairy Etkili’yi denemeniz için şimdi paranızın yüzde 50’si iade

Profilo ve Alo iş birliği kazandırıyor. Alo Platinum Fairy Etkili’yi denemek isteyenler için şimdi yüzde 50 para iadesi seçeneği sunuyor. Para iadesini kazanmak ise çok kolay. Dilediğiniz boyunu satın aldığınız Alo Platinum Fairy Etkili ürünün fişini okuttuğunuz QR koda yükleyin. Ad-soyadı, e-pota, IBAN bilgilerini doldurun. Ardından yüzde 50 para iadeniz hesabınıza yatsın.  Online pazar yerlerinden ürün alındıysa e-arşiv faturanızı yüklemeniz yeterli.

Profilo, kalıntı karşıtı teknolojisiyle yeni nesil Alo toz deterjanı öneriyor.

 

ABONE OL