SON DAKİKA
GÜNCEL Salı 17 Eylül 2024 16:28

PORSELEN KOLEKSİYONLARI GÖZ KAMAŞTIRDI

Kaliteli porselenin öncüsü Güral Porselen, en yeni ve gözde koleksiyonlarını Zuchex Fuarı'nda beğeniye sunuyor. Güral Porselen, 19 -22 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek, ev ve mutfak gereçleri endüstrisini tek bir çatı altında toplayan, sektöründe dünyanın en büyük uluslararası organizasyonu olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı'nda en yeni ve gözde koleksiyonlarını görücüye çıkaracak.

Porselen koleksiyonları göz kamaştırdı

En yeni, en heyecan verici ürünleri ve yenilikleri sektör profesyonelleriyle buluşturan, 34. Uluslararası Zuchex, Züccaciye Ev Eşyaları, Dekoratif Ürünler ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı, 19 – 22 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Modern tasarımları, çarpıcı renkleri ve kusursuz porselenleriyle öne çıkan ve her geçen yıl ihracattaki başarısını katlayan Güral Porselen de fuarda en yeni ve gözde koleksiyonlarını beğeniye sunuyor.

Estetik ve dinginlik bir arada

Başarılı iş birliklerine imza atılan fuar, 150’nin üzerinde ülkeden katılım sağlayacak 45 bin satın almacı ve 1.500’den fazla markayı buluşturacak. Dört gün boyunca Zuchex’te yapılan ticaret anlaşmaları, alınan siparişler ve sıcak satışlar sonucu sektör ticaretine ortalama 2 milyar dolarlık bir ticaret katkısı bekleniyor.

Güral Porselen, 2025 yılı için tasarladığı yeni koleksiyonunu büyük bir heyecanla tanıtacağı fuarda, ziyaretçilerini yaşamın karmaşasında dinginliği ve estetiği bulmaya davet ediyor. #güraliledahagüzel sloganıyla yola çıkan bu yeni koleksiyon, sabah enerjisini renklerle yakalamayı ve her anın tadını çıkarmayı vadediyor.

Yenilikçi ve sürdürülebilir yaklaşımları doğrultusunda, robotik üstün teknolojiyi kullanarak geliştirdiği ürünleriyle, yaşam alanlarına zarif dokunuşlar ekleyen 2025 ev koleksiyonunda, altın ve gümüş filelerle süslenmiş sade ve şık detaylar ön planda. Koleksiyon, daha küçük ve ergonomik setleriyle hem günlük kullanım hem de misafirler için benzersiz seçenekler sunuyor.

Digibone tekniğiyle üretilen renkli ve çarpıcı tasarımlar, 18 parçadan başlayan setlerle hem estetik hem de işlevselliği bir araya getiriyor. 2025'in trend renkleriyle şekillenen koleksiyon, özgün formlarıyla göz kamaştırıyor.

Horeca serisinde ise Valeron koleksiyonu, gri, yeşil, mavi ve bej tonlarının reaktif sırlarla birleşmesiyle oluşturduğu parlak ve göz alıcı görünümle dikkat çekiyor.

Fuarda sergilenecek bir diğer seri ise Bilbao yemek takımları. Altın ve platin yaldızlı sade tasarımı, modern desenleri ve yenilikçi tarzını göz önüne seren Bilbao, hem kahvaltı hem de yemek sofralarının şık bir temsilcisi olarak dikkat çekiyor. Ergonomik yapısı ile kullanımda kolaylık sağlayan Bilbao serisinin 30 parça yemek takımı ilk kez geçen yıl Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştu.

“Hayata zarafet ve işlevsellik katıyoruz”

Sektörel fuarlara katılımın önemini vurgulayan Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral şöyle konuştu:

“Türkiye’nin, sektöründe ihracat şampiyonlukları olan lider markası olarak, bu yıl da Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda yer alacağız. Çevreye duyarlı, sürdürülebilir üretim anlayışımız, kaliteli porselenimiz ve fark yaratan tasarımlarımızla ülkemizi uluslararası bir arenada daha başarıyla temsil edeceğiz. Kaliteli üretimin yanı sıra ürettiğimiz ürünleri yurt dışından satın alma profesyonelleriyle buluşturabilmek bizim için önemli. Bu sebeple uluslararası fuarları, yeni ticari iş birlikleri gerçekleştirmek ve ihracatımızı geliştirmek adına önemsiyoruz. Güral Porselen olarak, hayata zarafet ve işlevsellik katmayı hedefliyoruz. Herkesi fuar standımızda bu yenilikleri yakından keşfetmeye ve bize katılmaya davet ediyoruz.”