Dolar $
33.08
%0.01 0
Euro €
35.85
%0.15 0.05
Sterlin £
42.57
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
4143.7
%0.29 11.64
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Gastronomi Salı 30 Temmuz 2024 08:36

PLANT FACTORY ÜRÜNLERİ ŞİMDİ NE YEDİĞİNİ ÖNEMSEYENLERİN ADRESİ TAZEDİREKT'TE!

2014 yılından bu yana kentsel üretimi mümkün kılan tarım uygulamaları geliştiren ve doğa dostu teknolojilerle kurduğu tarım arazileriyle sağlıklı ve besleyici bitkiler yetiştiren Plant Factory, "Tazeliğe ulaşmanın direkt yolu" mottosuyla yoluna devam eden Tazedirekt'le bir iş birliğine imza attı. Tüketiciler Plant Factory'nin en sevilen ürünlerini artık, titizlikle seçilen kaynaklardan elde edilen sertifikalı, organik, pestisit analizleri tam ve mevsiminde yetişen gıdaları pazara sunan online satış platformu Tazedirekt'ten sipariş verebilecek.

Plant Factory Ürünleri Şimdi Ne Yediğini Önemseyenlerin Adresi Tazedirekt'te!

Kapalı ve kontrol edilebilir bir ortamın yanı sıra şehrin göbeğinde dikey araziler kuran Plant Factory, teknoloji ve bilimin avantajlarından yararlanarak aromatik bitkilerin verimli üretimi için gereken araştırma ve geliştirme faaliyetlerini yürütmeye devam ediyor. Ticari ölçekte, yıl boyunca %95 daha az su tüketimi ve metrekare başına 315 kat daha fazla verimlilikle üretimlerini gerçekleştirirken, ürünlerini tohumdan sofraya kadar takip etmek için yeni standartlar belirlemek için çalışıyor. 

Pestisit içermeyen, çok taze ve sağlıklı Plant Factory ürünlerine ise erişim artık kolaylıkla sağlanabilecek. Plant Factory ürünlerine artık, herkesin ne yediğini en ince ayrıntısına kadar bilmeye hakkı olduğuna inanan ve Türkiye’nin en çok tercih edilen online platformlarından Tazedirekt’ten ulaşılabilecek. Plant Factory’nin Lolorosso, Lolobionda, Kale, Renkli Pazı, Fesleğen, Reyhan, Roket Roka, Pak Choi, Mizuna gibi dikey tarım uygulamaları yetiştirdiği ve özel paketleme sistemiyle tazeliğini koruyan ürünleri, temiz ve sürdürülebilir üretimi destekleyen Tazedirekt ile tüketicilerin sofralarına gelecek. 

Plant Factory’nin en taze ürünlerinin en taze platformla buluştuğu bu iş birliğinde tüketiciler aynı zamanda ürünleri Tazedirekt’in dönemsel kampanya ve fırsatları sayesinde daha avantajlı fiyatlar üzerinden sipariş verebilecek. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR