Dolar $
33.08
%0.01 0
Euro €
35.78
%-0.04 -0.01
Sterlin £
42.44
%-0.33 -0.14
Çeyrek Altın
4154.01
%0.53 21.82
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | İŞ DÜNYASI Salı 30 Temmuz 2024 09:38

PİRELLİ YENİ YÜKSEK PERFORMANSLI P ZERO MS DÖRT MEVSİM LASTİĞİ TANITTI

Pirelli, araçlarında yıl boyu orijinal ekipman kullanmayı talep eden premium ve prestij otomobil üreticileri için tasarladığı yeni yüksek performanslı P Zero MS dört mevsim lastiği tanıttı. Yeni ürün Pirelli'nin geçen yıl en son nesil SUV'lar için lanse ettiği Scorpion MS ile birlikte UHP dört mevsim lastikleri serisinin bir parçasını oluşturuyor.

Pirelli yeni yüksek performanslı P Zero MS dört mevsim lastiği tanıttı

Pek çok otomobil üreticisi şimdiden bazı modelleri için P Zero MS lastikleri seçiyor, Audi’nin yeni A4 ve A6 e-tron için yaptığı gibi. Yeni P Zero MS lastiğin başlıca özellikleri arasında kuru ve ıslak zeminlerde virajlarda kavrama, özellikle suda kızaklamaya karşı direnç ve ürünün en büyük hedef pazarı olan Kuzey Amerika’daki müşterilerin talep ettiği yüksek kilometre performansı öne çıkıyor. 

 

HER KOŞULDA YÜKSEK PERFORMANS 

P Zero MS lastiğin sırt deseni yıl boyunca görülen farklı hava koşullarında hem aracın içindeki akustik konforu hem kuru ve ıslak zeminde frenlemeyi destekleyecek şekilde optimize edildi. P Zero MS daha ılıman bölgelerde kış aylarında çamurlu veya karlı zeminde kullanılabiliyor. Sırt desenindeki boylamasına küçük kılcal kanallar karlı zeminde daha iyi kavrama için düzgün bir temas alanı sağlıyor. Otomobil üreticileri her aracın özel gerekliliklerine göre tasarlanan en son nesil hamur ve profillerin kombinasyonu sayesinde elde edilen düşük dönme direncini de özellikle takdir ediyor. 

 

PIRELLI ELECT TEKNOLOJİSİ, PNCS VE DELİNME KARŞITI ÇÖZÜMLER

P Zero MS lastikler Pirelli’nin tüm önemli uzmanlıklarını içeriyor: Elect teknoloji paketi elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araçların özelliklerini destekleyip iyileştiriyor; Seal Inside ve Run Flat çözümleri lastik patlasa da aracın yola devam edebilmesini sağlıyor; PNCS (Pirelli Gürültü Önleme Sistemi) ise kabin içindeki gürültüyü azaltmaya yardımcı oluyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR