Dolar $
33.05
%-0.07 -0.02
Euro €
36
%-0.41 -0.15
Sterlin £
42.69
%-0.64 -0.27
Çeyrek Altın
4189.36
%-1.72 -72.35
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 19 Temmuz 2024 14:37

PINAR MİNAZ & BREMEN HANİ İLE YAYINDA

Pınar Minaz ve Bremen, dinleyicilerle buluşturdukları yeni şarkıları "Hani" ile müzik sahnesine iddialı bir adım atıyor.

Pınar Minaz & Bremen Hani ile yayında

Bu özel şarkının söz ve müziği Bremen'e ait. Kutal Gürkan'ın düzenlemesiyle hayat bulan şarkı, yazın favori şarkıları arasında yer alacak potansiyele sahip.

Gitarları Caner Güneysu, bağlama enstrümanını ise Kutay Özcan çalarak şarkıya renk katan isimler arasında yer alıyor. Mix ve mastering çalışmaları ise Buğra Kunt tarafından titizlikle gerçekleştirildi.

Ayrıca, şarkının klip edit, renk düzenleme ve derecelendirme işlemleri tamamen Bremen tarafından yapıldı. Fotoğrafların edit ve tasarımı da sanatçının kendi ellerinden çıktı.

Bremen, şarkı hakkında şunları dile getirdi: "Hani şarkısı gençlerin beklentilerine hitap etmek için özel olarak hazırlandı. Pınar Minaz ile birlikte titiz bir çalışma süreci geçirdik ve ortaya güzel bir eser çıktı. Umarım sizler de bu şarkıyı seversiniz ve benimsersiniz."

Şarkı, sosyal medya ve dijital platformlarda dinleyicilerin dikkatini çekmeye başladı ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinecek gibi görünüyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR