SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | EKONOMİ Pazartesi 08 Temmuz 2024 11:00

PİAPİRİ'DEN, YATIRIMCILARA ULAŞTIRDIĞI ALIM SATIM ÖNERİLERİNDE ÖNEMLİ BAŞARI!

Türkiye'nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co'nun kurum içi fintech girişimi Piapiri, yılın ilk 6 ayında yatırımcılara, kümülatif getiri oranı yüzde 80, başarı oranı yüzde 71 olan günlük alım satım önerileri ulaştırdı.

Piapiri'den, yatırımcılara ulaştırdığı alım satım önerilerinde önemli başarı!

(Kaynak: Rasyonet)

Yatırımcıların finansal piyasalara dair aradığı her şeyi tek bir yerden sunan dijital bir yatırım ekosistemi olmayı hedefleyen Piapiri’de, kullanıcılar BİST hisse senedi, VİOP, yatırım fonu, varant ve eurobond alım satım işlemlerini yapabiliyor ve tüm halka arzlara kolayca katılabiliyorlar.  Ayrıca kullanıcılar, tüm borsa verilerini (Hisse Senedi, VİOP, Varant, Yatırım Fonu, Kur/Parite ve Kripto Para) tek ekranda canlı olarak ücretsiz bir şekilde görüntülerken, birden fazla takip listesi oluşturabiliyorlar. İlgilendikleri şirketler ile ilgili tüm detaylara, haberlere, KAP bildirimlerine ve takas analizlerine tek bir ekrandan ücretsiz bir şekilde ulaşabilen kullanıcılar, tüm bu ürünler ile ilgili fiyat ve haber alarmları da kurabiliyor. 

Yatırım hesabı açan yatırımcılara, üç bölümden oluşan ve oldukça kapsamlı bir teknik analiz eğitimini ücretsiz sunan Piapiri’de yatırımcılar, bu eğitim sayesinde işlemlerini daha doğru bir şekilde gerçekleştirebiliyor ve finansal okuryazarlıklarını artırma konusunda önemli fırsatlara sahip oluyor.