SON DAKİKA
SAĞLIK Salı 17 Eylül 2024 09:22

PFİZER GELİŞEN PAZARLAR PORTFÖY PAZARLAMA LİDERİ OLDU

Pfizer Türkiye'deki kariyerine 2015 yılında Satış ve Pazarlama Hizmetleri İş Ortağı olarak başlayan ve Pfizer'de birçok farklı departmanda önemli görevler üstlenen İrem Hanağası Öger, Pfizer Gelişen Pazarlar Portföy Pazarlama Lideri olarak atandı.

Pfizer Gelişen Pazarlar Portföy Pazarlama Lideri oldu

2011 yılında Robert Koleji'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 2015 yılında Koç Üniversitesi'nden Moleküler Biyoloji & Genetik ve Kimya Mühendisliği alanlarında çift lisans derecesi ile mezun olan İrem Hanağası Öger, aynı zamanda London School of Economics'te MBA Essentials programını tamamladı. Şu anda Boğaziçi Üniversitesi'nde Executive MBA programında eğitimini sürdüren İrem Hanağası Öger, ilaç sektörü ve sektör dışında deneyim kazandı. 2015 yılında Pfizer Türkiye'ye Yönetici Adayı (MT) olarak katılan İrem Hanağası Öger, Pfizer'deki 9 senelik kariyeri boyunca Nöropatik Ağrı, Onkoloji, Hastane & Antiviraller ve Aşı gibi çeşitli terapötik alanlarında; Ülke Portföy Yöneticisi, Onkoloji Ticari Strateji Müdürü, Hasta Katılımı ve Dijital Ticari Mükemmeliyet Lideri, Aşı Kıdemli Ticari Müdürü gibi önemli görevler üstlendi. Hanağası Öger, 1 Ağustos 2024 itibarıyla Pfizer Gelişen Pazarlar Portföy Pazarlama Lideri olarak görevine başladı.

 

Pfizer Gelişen Pazarlar Portföy Pazarlama Lideri İrem Hanağası Öger, yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Pfizer Türkiye'deki deneyimlerim, sağlık sistemleri ve hasta ihtiyaçları hakkında derin bir anlayış geliştirmemi sağladı. Bu tecrübelerimi yeni görevimde kullanarak global Pfizer'de de daha geniş bir nüfusa ulaştıracağım için mutluyum. Pfizer Türkiye, pozisyona değil, Pfizer'e alım yaparak, lider yetiştiren bir kültür benimsiyor. Pfizer'e Yönetici Adayı (MT) pozisyonunda katılan biri olarak Pfizer'in lider yetiştiren kültürünün önemli bir parçası oldum. 9 sene boyunca kişisel ve profesyonel gelişimim için Pfizer'in hasta ve hasta yakını odaklı yaklaşımını benimseyerek birçok farklı terapötik alanda çeşitli görevler üstlendim. Bu yeni görevimde de aynı yaklaşımla çalışmaya devam edeceğim. Pfizer'in bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum.”