Dolar $
32.56
%0.05 0.01
Euro €
35.02
%-0.09 -0.03
Sterlin £
41.33
%-0.04 -0.01
Çeyrek Altın
4026.31
%0.62 24.33
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Enerji Pazartesi 01 Temmuz 2024 11:41

PETRONAS'IN GÜNÜMÜZ ARAÇLARI İÇİN TASARLANAN YENİ MOTOR YAĞI SERİSİ PETRONAS SYNTİUM X İLE TANIŞIN

PETRONAS Madeni Yağlar (PLI), günümüz araçlarının değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış bir binek araç motor yağı serisi olan PETRONAS Syntium X'i pazara sundu. Bu yenilikçi ürün serisi, sürücülerin kaliteden ödün vermeden araçları için akıllı seçimler yapabilmelerini sağlamanın yanında, uygun fiyata benzersiz koruma, daha uzun yağ değişim aralıkları, dayanıklılık ve gelişmiş yakıt ekonomisi vaat ediyor.

PETRONAS'ın günümüz araçları için tasarlanan yeni motor yağı serisi PETRONAS Syntium X ile tanışın

PETRONAS Syntium X, otomobillerin ortalama yaşının 12 yıl* olduğu ve birçoğunun garanti kapsamı dışında kaldığı Avrupa'nın yaşlanan araç filosunun getirdiği zorluklara PETRONAS'ın verdiği yanıtı simgeliyor. Günümüzün ekonomik koşullarında tüketiciler yüksek değer sunan verimli ve yüksek kaliteli ürünler talep ediyorlar. PETRONAS Syntium X tam olarak bu beklentiyi karşılıyor. Viskozite trendleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanan bu ürün yelpazesi, modern araç kullanımına uygun bir şekilde optimum performans ve koruma sağlıyor.

PETRONAS Syntium X serisinin formülasyonu, PETRONAS'ın kendi baz yağı olan ETRO ile yüksek nitelikli katıkların bir araya gelmesiyle şekilleniyor. ETRO, karbon ayak izini önemli ölçüde azaltan ve teknik mükemmellik sağlayan birinci sınıf bir baz yağ. Bu yenilikçi formül, PETRONAS Syntium X'i uygun fiyata yüksek kaliteli motor yağı arayan tüketiciler için ideal bir seçim haline getiriyor.  

PETRONAS Madeni Yağlar EMEA Bölge Genel Müdürü Giuseppe Pedretti, “Motorlar giderek daha zorlu koşullarla karşı karşıya kalırken ve harcanabilir gelirler küresel çapta olarak daha yüksek baskı altındayken , eski araçlarımızı yalnızca aşınma ve tortulara karşı korumakla kalmayıp aynı zamanda her yolculukta güven sunan bir ürüne duyulan acil ihtiyacı fark ettik. PETRONAS Syntium X ile vizyonumuz, sürücülere kaliteden ödün vermeden ekonomik ve akıllı bir seçenek sunmaktır" dedi.

Ürün Yelpazesi

PETRONAS Syntium X, hem yeni hem de eski araçların mevcut ve gelecekteki ihtiyaçları için gerekli viskoziteleri kapsayan, titizlikle tasarlanmış altı üründen oluşuyor. Bu ürünler, Performans Seviyesi ve Kullanıma Uygunluk açısından temel endüstri standartlarını ve Orijinal Ekipman Üreticisi (OEM) taleplerini karşılayacak nitelikte. Her bir ürün oksidasyona direnç gösterecek, tüm yağ değişim aralığı boyunca istikrarlı performans sağlayacak, motor ömrünü uzatacak ve yakıt tasarrufunu optimize edecek şekilde tasarlandı.

Mevcut Ürünler:

  • PETRONAS Syntium X 0W-20 (API SP - ACEA C5)
  • PETRONAS Syntium X 0W-30 (ACEA C2) 
  • PETRONAS Syntium X 5W-30 (ACEA C2, C3, ACEA A5/B5, API SP) 
  • PETRONAS Syntium X 5W-30 C3 (ACEA C3, API SP) 
  • PETRONAS Syntium X 5W-40 (ACEA A3/B4) 
  • PETRONAS Syntium X 10W-40 (ACEA A3/B4, API SN)

Ürün yelpazesinin tamamı, PETRONAS'ın uzmanlığı ve sektöre bakışını yansıtan yüksek kaliteli bir motor yağı portföyünü temsil ediyor. Ayrıca, yeni yalın etiket tasarımı, ürün yelpazesinin akıllı çözüm kimliğinin altını çizerek tüketicilerin ihtiyaçları için doğru ürünü tanımalarını kolaylaştırıyor.

PETRONAS Lubricants International, performanstan ödün vermeden herkesin ulaşabileceği yenilikçi çözümler sunmaya kendini adıyor. PETRONAS Syntium X serisi, Avrupa genelinde PETRONAS Madeni Yağlar Distribütörleri ve PETRONAS madeni yağlarını kullanan özel servisler aracılığıyla satışa sunulacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR