Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.13
%0.31 0.11
Sterlin £
43
%0.35 0.15
Çeyrek Altın
4250.88
%1.21 50.16
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Teknoloji Pazartesi 15 Temmuz 2024 15:45

PERFORMANS VE KAMERA CANAVARI TECNO CAMON 30 PRO 5G TÜRKİYE'DE SATIŞTA

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, çığır açan yeni akıllı telefon modeli CAMON 30 Pro 5G'yi KDV dahil 29.999 TL fiyatla Türkiye'de satışa sundu. TECNO CAMON 30 serisinin bu yeni ve güçlü modeli, yüksek performansı ile Antutu testinde rakiplerini geride bırakıyor.

Performans ve Kamera Canavarı TECNO CAMON 30 Pro 5G Türkiye'de Satışta

Profesyonel kamerası, modern tasarımı, gelişmiş yapay zeka özellikleri ve güçlü donanımıyla kullanıcılara benzersiz bir akıllı telefon deneyimi sunan CAMON 30 Pro 5G, lansman dönemine özel kulaklık hediyesiyle birlikte geliyor. 31 Temmuz’a kadar CAMON 30 Pro 5G satın alan kullanıcılar, TECNO TRUE 1 kulaklık kazanacak. TECNO CAMON 30 Pro 5G, MediaMarkt, Vatan, Teknosa, Vodafone, Turkcell, Türk Telekom mağazaları ve online satış noktalarından satın alınabilecek.

Kamera Teknolojisinde Üstün Performans

 

Özellikle kamera teknolojisinde üstün performans sergileyen yeni model, video ve görüntü oluşturma keyfini yeniden tanımlıyor. CAMON 30 Pro 5G, 50MP ana kamerası, 4K 60fps video kaydı yapabilen 50MP Vlog ön kamerası, gündüz çekimlerinde daha canlı ve keskin görüntüler sunarak gece çekimlerini mükemmel hale getiren SONY IMX890 sensörü ve Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisi ile etkileyici bir deneyime imza atıyor.

 

Antutu Testinde 964906 Puanla Üstün Performans

 

TECNO CAMON 30 Pro 5G, MediaTek Dimensity 8200 Ultimate 5G işlemci ile birlikte geliyor. Bu işlemci, 4nm üretim teknolojisi ve 3.1GHz hızındaki üstün performansıyla oyun ve yapay zeka tabanlı görüntü işlemede üst düzey performans sunuyor. Antutu testinde 964906 skoru ile rakiplerini geride bırakan telefon, yüksek performans sıralaması ile aynı çip platformunu kullanan rakiplerinden daha iyi olduğunu kanıtlıyor.

 

Süper Güçlü Yapay Zeka Görüntüleme

 

Yapay zeka işlevleri açısından CAMON 30 Pro 5G, video optimizasyon işlevi Social App Turbo ile sosyal medya deneyimini daha ileri taşıyor. Telefon, tek bir tıklamayla fotoğraflardan istenmeyen nesneleri ve sahneleri kaldırarak yapay zeka destekli görüntü düzenlemeye olanak tanıyor. CAMON 30 Pro 5G'deki Universal Tone teknolojisi, TECNO'nun gelişmiş yapay zeka algoritmalarının üniversitelerin araştırmadaki gücüyle entegrasyonunu temsil ediyor. Bu teknoloji, TECNO kullanıcılarının gerçek güzelliğin özünü keşfetmesini sağlıyor. Sektörün yerleşik AIGC işlevine sahip ilk cep telefonu olan CAMON 30 Pro 5G, kullanıcıların herhangi bir üçüncü parti programa ihtiyaç duymadan ilginç ve kişiselleştirilmiş portre fotoğrafları oluşturmasına olanak tanıyor. AI Gürültü Engelleme özelliği, telefon görüşmeleri sırasında arka plan gürültüsünü en aza indiriyor.

 

İkonik Tasarımın Estetikle Birleşimi

 

CAMON 30 Pro 5G'nin klasik fotoğraf makinelerinden esinlenen tasarımı, kullanıcılara profesyonel bir fotoğrafçı hissi vermek için klasik stili modaya uygun estetikle birleştiriyor. İkonik fotoğraf makinelerinden esinlenen dairesel kamera adası tasarımı, aşırı ısınmayı önleyerek daha uzun ve daha verimli performans sağlıyor. Telefonun arka kapağında yer alan akıllı gösterge ışığı, video kayıt bildirimi, fotoğraf geri sayım bildirimi, şarj bildirimi, Ella etkileşim bildirimi ve arama bildirimi gibi çeşitli işlevlere sahip. Ayrıca kızılötesi teknolojisini destekleyen cihaz, robot süpürgeler, klimalar, hava temizleyiciler, su ısıtıcıları ve klimalar da dahil olmak üzere 7 binden fazla marka ve modelin uzaktan kontrol edilmesini sağlayan akıllı uzaktan kumanda özelliğiyle geliyor.

 

Andriod 16'ya Kadar İşletim Sistemi Güncellemeleri Garantisi ve 3 Yıl Güvenlik Desteği

 

Android 14 işletim sistemi ile piyasaya sürülen TECNO CAMON 30 Pro 5G, Android 16'ya kadar güncelleme alacak. Ek olarak, model 3 yıllık yazılım güvenlik güncellemeleri almaya devam edecek.

PinPoint Navigasyon Sistemi

 

Küresel stratejiye sahip, kullanıcı odaklı bir marka olarak TECNO, yerel tüketicilerin ihtiyaçlarına daha iyi hizmet etmek için yerel içgörüleri araştırmaya ve en gelişmiş teknolojileri geliştirmeye kendini adıyor. Taksi şoförlerinden, bisikletçilerden ve aktif araç kullanıcılarından gelen geri bildirimler, TECNO'nun pilot ülkelerde navigasyon testleri yapmasına ön ayak oldu. Türkiye de dahil olmak üzere bu testler sonucunda geliştirilen PinPoint Navigasyon Sistemi, 0,7 saniyelik başlatma hızıyla yeni bir endüstri standardı belirleyerek karşılaştırmalı değerlendirmelerde rakiplerini üç kattan fazla geride bıraktı. TECNO'nun yenilikçi sistemi, mevcut endüstri normu olan 2,8 saniyenin ötesine geçerek sektördeki en hızlı konumlandırma hızını sunuyor ve kullanıcıların en çok ihtiyaç duydukları anlarda kritik navigasyon rehberliği almalarına olanak sağlıyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR