Dolar $
33.53
%-0.08 -0.02
Euro €
36.71
%0.28 0.1
Sterlin £
42.9
%0.18 0.07
Çeyrek Altın
4333.21
%0.97 41.05
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazartesi 12 Ağustos 2024 13:42

PEP, 2024 İKİNCİ ÇEYREK PERFORMANS SONUÇLARINI YAYIMLADI

PeP, 2024'ün ikinci çeyreğinde elde ettiği performans sonuçlarını paylaştı.

PeP, 2024 ikinci çeyrek performans sonuçlarını yayımladı

Şirketten yapılan açıklamaya göre PeP, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik yurt içi ve yurt dışı kampanyalar, yenilikçi finansal çözümler ve güvenli ödeme sistemleri alanında yılın ikinci çeyreğinde de büyümesini sürdürdü. Şirket, bu dönemde uluslararası alanda önemli rakamlara ulaştı.

PeP, uluslararası para transferlerindeki rolünü ikinci çeyrekte güçlendirirken, şirketin yurt dışı para transferi işlem hacmi, 2024'ün ilk çeyreğine göre yüzde 325 artış gösterdi.

Yurt dışından PeP hesabına yapılan transferlerde de yüzde 205 oranında büyüme kaydedildi.

PeP Sanal Kart, çevrim içi alışverişlerde sunduğu güvenlik özellikleriyle kullanıcılar tarafından ilgi görürken, 2024'ün ilk çeyreğine göre PeP Sanal Kart kullanımı yüzde 159 oranında artış gösterdi. Her alışverişte kart numarasının değişmesi özelliği, kullanıcıların güvenli alışveriş yapmasını sağlıyor.

Müşteri memnuniyetini ve sadakatini artırmak amacıyla 2024'ün ikinci çeyreğinde cazip kampanyalar düzenleyen PeP, kampanyalar sonucunda ilk çeyreğe göre kullanıcılarına yüzde 148 oranında daha fazla ödül puanı yükledi.

Şirket, finansal ihtiyaçlara çözüm sunma konusunda da açılıma gitti. Anlaşmalı banka işbirlikleri aracılığıyla sunduğu ihtiyaç kredisi kullanımında 2024'ün ilk çeyreğine göre yüzde 483 oranında artış kaydedildi. Esnek ödeme seçenekleri ve cazip faiz oranları, bu alandaki talebi artırdı.

- "Yenilikçi finansal çözümlerimizle sektördeki yarışı sürdürmeyi hedefliyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, PeP'in finansal teknoloji sektöründeki yükselişine dikkati çekti.

Sadioğlu, PeP'in, iç ve global pazarlarda büyüme sergilediğini belirtti.

Büyümenin, kullanıcılarının ürün ve hizmetlerine olan güveninin bir yansıması olduğunun altını çizen Sadioğlu, şunları kaydetti:

"Özellikle yurt dışı para transferlerindeki artış ve PeP Sanal Kart kullanımındaki yükseliş, bu olumlu gelişmelerin göstergesi. Müşteri memnuniyetini odağımıza alarak gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, şirketimizin büyüme ve inovasyon yolculuğunda bizi destekliyor. Gelecek dönemlerde de yenilikçi finansal çözümlerimizle sektördeki yarışı sürdürmeyi hedefliyoruz. Amacımız, PeP'i sadece Türkiye'de değil, küresel ölçekte de güvenilir ve tercih edilen finansal teknoloji markası haline getirmektir."

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250