Dolar $
32.93
%-0.04 -0.01
Euro €
35.28
%-0.1 -0.03
Sterlin £
41.72
%-0.34 -0.14
Çeyrek Altın
4016.59
%-0.23 -9.01
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Perakende Perşembe 13 Haziran 2024 14:47

PAZARAMA'DAN BABALAR GÜNÜ'NE BÜTÇE DOSTU HEDİYE ÖNERİLERİ

E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi online alışveriş platformu Pazarama, milyonlarca alışveriş severi, on binlerce iş ortağının ürünüyle buluşturmaya devam ediyor. Babalar Günü kampanyası ile en avantajlı hediye seçenekleri Pazarama'da müşterileri bekliyor.

Pazarama'dan Babalar Günü'ne bütçe dostu hediye önerileri

Milyonlarca alışveriş severi, on binlerce iş ortağının ürünüyle buluşturan Pazarama, “Babalar Günü Fırsatları” kampanyasını başlattı. Her zevke ve her keseye uygun olarak modadan aksesuara, elektronikten ev yaşama kadar binlerce üründe ve kategoride birçok hediye seçeneği sunulurken erkek gömlekleri, saat, pantolon, ayakkabı, tıraş makinesi, cep telefonu, parfüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Teknolojiden modaya ve ev yaşam ürünlerine kadar binlerce seçenek 

Teknoloji tutkunu babalar için; cep telefonundan tablete, bluetooth kulaklıklardan akıllı saatlere, televizyondan bilgisayara kadar pek çok hediye seçeneği sunulurken modayı yakından takip eden babalar için ise; gömlek, pantolon, ayakkabı, cüzdan gibi hediye seçenekleri birçok markada yapılan indirimler sayesinde avantajlı alışveriş yapmayı sevenleri bekliyor.

“Babama da bu yakışır” diyeceğin hediyeler avantajlı fiyatlarla Pazarama’da 

Birçok üründe fırsatlar ve indirim avantajlarının yer aldığı kampanyaları bünyesinde barındıran “Babalar Günü Fırsatları”nda, uygulamaya özel 700 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli tüm indirimlere ek 100 TL hediye kuponu “FIRSAT100” kodu ile 16 Haziran tarihine kadar Pazarama’da yer alıyor. 

İndirimlerin yanı sıra; anlaşmalı banka kartları ile yapılan alışverişlerde 6 taksit fırsatı, 2 al 1 öde fırsatları, kuponlar, tek fiyat ürünler gibi avantajlar da müşterilere sunuluyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR