SON DAKİKA
Sigorta Cumartesi 19 Ekim 2024 18:15

PAZAR PAYINI ARTIRMAYI HEDEFLİYOR

Türk Nippon Sigorta, yılın son çeyreğinde acentelere yönelik iki yeni kampanya başlatarak kasko ve sağlık sigortası ürünlerinde pazar payını artırmayı hedefliyor.

Pazar payını artırmayı hedefliyor

Genel Müdür Dr. E. Baturalp Pamukçu, bu kampanyalarla hem acentelerin hem de müşterilerin faydalanacağını belirtti. Kasko için 2024 model sıfır araçları kapsayan bir kampanya geliştirdiklerini ifade eden Pamukçu, belli markalar için 31 Aralık tarihine kadar sürecek bu kampanya kapsamında acentelere mevcut komisyonlarına ek olarak %5 ek komisyon sunulacağını vurguladı. Bu sayede, acentelere daha cazip bir teklif sunmayı ve müşterilere de rekabetçi fiyatlarla hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) tarafında ise ulaşılabilir ve farklı ihtiyaçlara hitap eden bir kampanya oluşturduklarını dile getiren Pamukçu, sektörde ilk kez yaş sınırını 70’e kadar çıkardıklarını belirtti. Bu yeni kampanya ile SGK kaydı bulunan herkesin bu üründen faydalanabileceğini ifade eden Pamukçu, primleri 2.500 TL olarak belirlediklerini ve yatarak tedavi ile check-up hizmetlerini kapsadığını söyledi. Ayrıca, kampanyanın dikkat çekici yönü olarak Bitdefender antivirüs programının da paket içerisine dahil edildiğini belirtti. Dijital hizmetlerin öneminin arttığı günümüzde, müşterilerin sağlıklarının yanı sıra dijital cihazlarını da koruma altına almanın büyük bir avantaj sağladığını vurguladı.

Pamukçu, TSS kampanyasında belirlenen hedefleri gerçekleştiren acenteleri 2025 yılında Kıbrıs seyahati ile ödüllendireceklerini ifade etti. 2025 yılında yapacakları kampanyalarla yurt dışı seyahat ödüllerinin ve acentelere sunacakları avantajların artarak devam edeceğini söyledi.

Ayrıca, Türk Nippon Sigorta’nın ödenmiş sermayesi 200 milyon TL artırılarak 324 milyon TL’ye çıkartıldı. Genel Müdür Pamukçu, bu sermaye artışının hızlı değişkenlik gösteren sigorta sektöründe ön sıralarda yer almak ve müşteri ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermek amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Güçlü acente ağları sayesinde sunulan hizmetleri yeni sermaye ile daha da ileri taşıyacaklarını düşündüklerini sözlerine ekledi. Bu adımlarla Türk Nippon Sigorta, sektördeki konumunu güçlendirmeyi ve daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor.