Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Bankacılık Perşembe 25 Temmuz 2024 08:58

PAYTR, GREAT PLACE TO WORK® TÜRKİYE, "BEST WORKPLACES FOR MİLLENİALS" LİSTESİNDE

Ödeme alanındaki 15 yıllık deneyimi ile bugün 120 binden fazla KOBİ'nin büyüme yolculuğuna eşlik eden PayTR, Great Place To Work® Türkiye Best Workplaces for Millennials™ 2024 listesinde, 100-299 şirketler kategorisinde tek fintek şirketi oldu.

PayTR, Great Place To Work® Türkiye,

2021 yılında Türkiye’nin en büyük özel sermaye fonu Actera ile yaptığı yatırım ortaklığıyla büyüme hedeflerini hızlandıran PayTR, iş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman bir kuruluş olan Great Place To Work (GPTW) Enstitüsü’nün, 100-299 çalışanlı şirketler kategorisinde Best Workplaces for Millennials™ 2024listesinde yer aldı. Genç kuşaklar için harika iş yeri deneyimi sunan organizasyonlarda çalışan Y kuşağı, standart şirketlere göre bulundukları organizasyonda çalıştıklarını söylemekten daha fazla gurur duyuyor ve güçlü bir güven duygusuna sahip.

Üç yıldır üst üste Great Place to Work Certified şirketi olan PayTR, dinamik, eşitlikçi ve fikirlerin her seviyede önemsendiği bir iş yeri olarak Y kuşağının çalışmak isteyeceği iş yerleri arasında da yerini aldı. PayTR kuşaklar arası iletişimin sağlıklı yürümesi için liderlerinin gelişimine önem veriyor. Yeteneklerin motivasyonunu, kariyer gelişimini ve kişisel gelişimini destekliyor. GPTW Best Workplace for Millenials 2024 sonuçları, 60 sorudan oluşan Trust Index™ çalışan deneyimi anketi sonuçlarına göre belirlendi. Araştırma 600 şirket arasında yapıldı. 200 kişiden oluşan PayTR, oldukça genç bir ekibe sahip. Çalışanlarının %13’ü 25 yaş ve altı, %53’ü ise 26-34 yaş aralığında. 

“Fikirlere değer veren, eşitlikçi ve dinamik bir çalışma ortamımız var”

PayTR CEO’su Merve Tezel; “Çalışanlarımızın değerlendirmeleri sonucu Y kuşağının çalışmak istediği bir iş yeri olarak Great Place to Work Best Workplaces for Millennials 2024 listesinde olmaktan dolayı çok mutluyuz. 14 m2’lik bir ofiste iki kişiyle başlayan yolculuğumuz, bugün İzmir ve İstanbul ofislerinde 208 kişiyle devam ediyor. Start-up ruhumuzu kaybetmeden, değerlerine birlikte sahip çıktığımız bir iş yeri kültürü oluşturmaya çalışıyoruz.  Teknoloji üreten bir şirket olarak son derece dinamik bir yapımız var. Hızlı aksiyon alabiliyor, değişimlere kolay uyum sağlayabiliyoruz. Çalışanlarımızın kendilerini özgür hissettikleri, verimli çalışmanın desteklendiği bir ofis ortamımız var. 15 yıldır teknoloji sunan ve teknolojiye yatırım yapan bir şirket olarak çoğunluğu gençlerden oluşan bir ekibimiz var.  Bu nedenle Y kuşağının beklentilerini biliyoruz ve aynı dili konuşmakta zorlanmıyoruz. PayTR ile bulunduğumuz kategorinin listesinde tek fintek olarak yer almak bizi çok mutlu etti. Çalışan odağında yeni projeleri hayata geçirmeye bu yıl da devam ettik. Gelişim ve farkındalığa yönelik online eğitim programlarından sonra, Wellbees uygulaması üzerinde PayTR BeWell adında bir iletişim platformu kurduk. Burada iş dışında ortak ilgi alanlarımızla ilgili gruplar oluşturabiliyor, yarışmalar düzenleyebiliyoruz. Kuşaklar arasındaki iletişim farkını ortadan kaldırmak, iş dışında farklı konularda konuşmak için yüz yüze görüşmenin önemine inanıyoruz. Bunun için birlikte çalışmak kadar birlikte eğlenebilmek de çok önemli. Her çeyrek düzenlediğimiz etkinliklerle bunu sağlamaya çalışıyoruz. Değişen çağa yön veren teknolojilerimizle olduğu kadar, yeni çağın gerekliliklerine uygun iş yeri kültürümüzle de fark yaratmak istiyoruz” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR