Dolar $
33.6
%0.18 0.06
Euro €
37.05
%0.46 0.17
Sterlin £
43.17
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
4330.96
%-0.57 -24.39
SON DAKİKA
Teknoloji Salı 13 Ağustos 2024 14:28

PAYTEN TEKNOLOJİ 3 KATEGORİDE İLK 10'DA

"Türkiye'nin İlk 500 Bilişim Şirketi - Bilişim 500 Araştırması"nın 2023 yılı sonuçlarına göre 7 kategoride listeye giren Payten, bir önceki yıla göre genel listede 7 sıra yükselirken, 3 farklı kategoride de ilk 10 şirket arasında yerini alarak önemli bir başarıya imza attı.

Payten Teknoloji 3 kategoride ilk 10'da

Çeyrek asırlık bir AR-GE şirketi olan ve tüm çözümleri Türk mühendisler tarafından geliştirilen Payten Teknoloji, ülkemizdeki bilişim pazarının eğilimleri ve beklentileri ile ilgili bilgilerin de yer aldığı Bilişim 500 araştırmasının 2023 yılı sonuçlarına göre yükselişini sürdürdü. Araştırmaya göre Payten, Uluslararası Merkezli Üretici kategorisinde 22. sırada, bu kategorinin Destek Hizmeti alt kategorisinde geçen yıla göre 6 sıra birden yükselerek 6. sırada, Sektörel Yazılım kategorisinde geçen yıla göre 3 sıra yükselerek 8. sırada, Hizmet kategorisinde 10. sırada, Yazılım kategorisinde 31. sırada yer aldı.  

Payten Türkiye Ülke Lideri ve Paratika CEO'su Burak Kutlu yaptığı açıklamada, “Türkiye'de 25 yıllık AR-GE deneyimimizle, finansal teknoloji alanında yeniliklere öncülük eden ve güvenilir bir firma olma vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada hem yurt içinde hem de yurt dışında, sanal POS ve fintek altyapısı sağladığımız 35 banka ve fintek şirketinin yanı sıra, 50 binden fazla üye iş yerine sunduğumuz ödeme çözümleri ve nitelikli hizmetlerimizle Türkiye'nin en büyük online ödeme altyapısını yönetiyoruz. Yenilikçi ürünlerimizle hem yerel hem de global ölçekte kazandığımız ödüller ve aldığımız sertifikalarla ilerlemeye devam ederken şirketlerimizin büyümesine katkı sağlamak ve bu alandaki önemli listelerde yer almak bizim için büyük bir önem taşıyor. Uzun yıllardır gerçekleştirilen, sektörün en köklü araştırması olan Bilişim 500'de bu yıl da kendi alanımızdaki kategorilerde ilk 10'da yer almaktan ve genel sıralamada ilerleme kaydetmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” dedi. 

 

Kutlu açıklamasının devamında şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl lansmanını yaptığımız, bu yılın ilk yarısında hem yurt içinde hem yurt dışında ödüllerle taçlandırılan Payten Fintech Suite çözümümüzle fintek sektörüne anahtar teslim altyapılar sunarak sektörde dev bir atılım gerçekleştirdik. Ayrıca, sürekli geliştirdiğimiz ve bu yıl eklediğimiz 3 yeni modülle toplam 16 çözümü içeren Türkiye'nin en kapsamlı ödeme orkestrasyonu Payten Payment Gateway ile sektörde büyük bir fark yarattık. Bu güçlü adımlar, fintek dünyasında çıtayı her geçen gün daha da yükseltiyor. DNA'mızdaki dayanışma ruhumuzdan aldığımız güç ile geliştirdiğimiz bu çözümlerimiz ve katma değerin böylesi önemli ödüllerle tescillenmesi bizim için gurur kaynağı. AR-GE gücümüzü kullanarak müşterilerimize sürdürülebilirlik esaslı iş modelleri sunmaya, tüketiciye fayda odaklı etkin iş birliklerimiz ve nitelikli hizmetlerimizle ekosistemimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.” 

Payten'in listede yer aldığı kategorilerin tamamı ve sıralamaları şu şekilde:

Uluslararası Merkezli Üretici/Üreticinin Temsilcisi kategorisinde 22. sıra

Uluslararası Merkezli Üretici/Üreticinin Temsilcisi - Hizmet - Kurulum/Bakım/Destek Hizmeti kategorisinde 6. sıra

Uluslararası Merkezli Üretici - Üreticinin Temsilcisi - Yazılım – Sektörel Yazılım kategorisinde 8. sıra

Uluslararası Merkezli Üretici / Üreticinin Temsilcisi – Hizmet kategorisinde 10. sıra

Uluslararası Merkezli Üretici / Üreticinin Temsilcisi – Yazılım kategorisinde 31. sıra

İstanbul Şirketleri arasında 96. sıra

İlk 500 Bilişim Şirketi (Satış Gelirlerine Göre) – Genelde 128. sıra

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250