Dolar $
32.86
%-0.26 -0.08
Euro €
35.16
%-0.48 -0.16
Sterlin £
41.5
%-0.88 -0.36
Çeyrek Altın
3983.37
%-1.05 -41.82
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Kültür - Sanat - Magazin Salı 18 Haziran 2024 09:52

PARİBU HARBİYE AÇIKHAVA KONSERLERİ BAŞLIYOR

Paribu, Harbiye Açıkhava konserlerinin isim sponsorluğunu üstlendi. Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri 19 Haziran'da başlıyor.

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, kültür sanat alanındaki iş birliklerine bir yenisini ekledi. Her yıl müziğin en popüler isimlerinin seyirciyle buluştuğu Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, bu sene Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri’ne ev sahipliği yapacak. 

 

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek konserler 19 Haziran’da başlayacak; yaz ve sonbahar dönemi boyunca sürecek. 

 

Müziğin usta isimleri Harbiye Açıkhava sahnesinde 

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri 19-20 Haziran akşamı saat 21.00’de gerçekleşecek Kenan Doğulu konseriyle başlıyor. Ardından 26 Haziran’da Bülent Ortaçgil, “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” projesi ile sahnede olacak. Bülent Ortaçgil’in konseri; Zuhal Olcay, Ceylan Ertem, Jehan Barbur, Melike Şahin ve Sena Şener’i de aynı sahnede buluşturacak. 

 

Emir Can İğrek, 27 Haziran akşamı ikinci kez Harbiye Açıkhava sahnesine çıkacak. Bu yaz Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri’nde en çok sahne alacak isimlerden biri olan Mabel Matiz ise toplamda 8 konser gerçekleştirecek. Sanatçı, ilk olarak 28 ve 29 Haziran’da Açıkhava’da olacak. 

 

30 Haziran akşamı Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında 30. yıl konserini gerçekleştirecek olan Şevval Sam, sanat hayatında geride bıraktığı 30 yılı sahnede hayranları ile birlikte kutlayacak. Zeynep Bastık ise 1 Temmuz’da Açıkhava’da izleyici ile buluşacak. 

 

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri biletleri Biletix ve Bubilet’te satışta. Gelecek konserleri Paribu sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR