Dolar $
33.02
%0.23 0.07
Euro €
35.69
%-0.32 -0.11
Sterlin £
42.43
%0.02 0.01
Çeyrek Altın
4143.45
%-0.03 -1.41
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Mazlum AYDIN | Kobi Pazartesi 29 Temmuz 2024 12:46

PAPEL, KOBİ'LER İÇİN DÜŞÜK KOMİSYONLU SANAL POS KAMPANYASINI DUYURDU

Elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu Papel, KOBİ'lerin dijital dönüşümünü desteklemek için özel bir kampanya başlattı. KOBİ'ler, Papel'in sunduğu sanal POS çözümleriyle düşük komisyon oranları ve 24 saat içinde kurulum imkanından yararlanabilecek. Ödemelerin ertesi gün hesaplarına yatmasını sağlayacak şirket, bu adımla işletmelerin nakit akışını güçlendirecek.

Papel, KOBİ'ler için düşük komisyonlu sanal POS kampanyasını duyurdu

Türkiye’nin önde gelen fintek şirketlerinden Papel, KOBİ’lerin dijital dönüşümünü desteklemek ve iş süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla özel bir kampanya başlattı. Bu kampanyayla KOBİ’ler, Papel’in sunduğu yenilikçi sanal POS çözümlerinden avantajlı koşullarla yararlanma fırsatı bulacak.

 

Sunduğu Sanal POS hizmetleriyle KOBİ’lerin online ödeme almasını kolaylaştırarak işlerini büyütmelerine katkı sağlamayı hedefleyen Papel, kampanya kapsamında sunduğu düşük komisyon oranlarıyla işletmelerin maliyetlerini düşürerek daha rekabetçi olmalarına katkı sağlayacak. Kampanyayla KOBİ’ler, yüzde 1,99’dan başlayan komisyon oranlarıyla hızlı ve güvenli ödeme alabilecek. Ayrıca, gerekli şartları sağlayan işletmelerin ödemeleri ertesi gün hesaplarına geçecek. Bu adımla işletmelerin nakit akışı güçlenecek. Ayrıca tüm banka ve kredi kartlarından tek bir kurulumla ödeme almayı sağlayacak Papel, KOBİ’lere tüm ödemeler için tek entegrasyon çözümü sunacak.

 

Başvuru yapan KOBİ’ler 24 saat içinde kampanyadan faydalanabilecek

 

Kampanyadan faydalanmak isteyen işletmeler hızlı entegrasyon süreçleriyle teknik zorluklar yaşamadan bu hizmetlerden faydalanabilecek. Kampanya kapsamında, başvuru yapan KOBİ’lerin 24 saat içinde sanal POS avantajlarından faydalanması sağlanırken, sabit işlem ücreti ve kurulum ücreti olmaksızın işletmelerini büyütmelerine imkân tanınacak. Böylece işletmeler, müşteri memnuniyetini artırarak satışlarını kolayca gerçekleştirebilecek.

 

Sanal POS hizmetinin yanı sıra Papel Link ile tek tıkla ödeme alma imkânı da sunan şirket, ödeme bağlantıları aracılığıyla herhangi bir kuruluma gerek kalmadan anında ödeme almayı mümkün kılıyor. Bu da işletmelerin zaman kaybetmeden, maliyetleri düşürerek yüksek karlılığa ulaşmalarına yardımcı oluyor. 

 

Kampanya hakkında yorum yapan Papel Kurucu ve CEO’su Seyhan İbrahim Yıldırım, ‘’KOBİ’lere sunduğumuz düşük komisyon oranları, hızlı ve güvenli ödeme alma imkânı, işlem ve kurulum ücreti olmaması gibi avantajlar sayesinde işletmelerin maliyetlerini düşürerek rekabet güçlerini artırmalarını sağlıyoruz. Papel olarak, KOBİ’lerin büyüme ve dijital dönüşüm süreçlerinde yanlarında olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR