Dolar $
32.84
%-0.23 -0.07
Euro €
35.63
%-0.6 -0.21
Sterlin £
42.37
%-0.51 -0.21
Çeyrek Altın
4174.94
%0.45 18.59
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Kripto Para Salı 23 Temmuz 2024 18:00

PAPEL CASHBACK KAMPANYASINA YENİ MARKALAR EKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Elektronik para ve ödeme hizmetlerinde liderliği hedefleyen Papel, geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği cashback özelliğinin kapsamını genişlettiğini duyurdu. Buna göre; Trendyol, Yemeksepeti, Hepsiburada, YouTube, Netflix ve Spotify'da Papel Kart ile yapılan ödemelerde yüzde 60'a varan nakit iade alabilen Papel kullanıcıları, Obilet, Enuygun, Coffy, Sephora, Gratis, Mediamarkt ve Teknosa harcamalarında da farklı oranlarda cashback fırsatlarından yararlanabilecek.

Papel Cashback kampanyasına yeni markalar eklemeye devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde kullanıcılarına önemli avantajlar sağlayan cashback özelliğini hayata geçiren Papel, şimdi de bu özelliğin kapsamını genişlettiğini duyurdu. Buna göre, harcamalarını Papel Kart ile yapan kullanıcılar, yüzde 60’a varan oranlarda nakit iade kazanabilecek. Tamamen Papel tarafından yürütülen cashback kampanyasında yer alan markalar ise şöyle:

Trendyol, Yemeksepeti, Hepsiburada, YouTube, Netflix, Spotify, Obilet, Enuygun, Coffy, Sephora, Gratis, Mediamarkt ve Teknosa.

Önümüzdeki günlerde yeni markalar eklenmeye devam edecek

Cashback kapsamındaki markalara yenilerini eklemeleri hakkında açıklamalarda bulunan Papel Kurucu ve CEO’su Seyhan İbrahim Yıldırım, “Papel olarak daima kullanıcılarımızı destekleyecek ve onlara çeşitli avantajlar sunacak çalışmalar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz Papel Cashback özelliğimiz de bu kapsamda attığımız önemli adımlardan biriydi. Kullanıcılarımızın yoğun ilgisi doğrultusunda bu özelliğin kapsamındaki markalara yenilerini eklemeye karar verdik. Önümüzdeki günlerde yeni markalar eklemeye ve sunduğumuz fırsatları geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Papel Cashback, Papel’in yenilikçi yaklaşımlarının ve kullanıcı memnuniyeti vizyonunun önemli bir adımını oluşturuyor. Bu özellikle, kullanıcılarına farklı avantajlar sağlayan şirket, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunarak dijital finans dünyasında yeni standartlar belirlemeyi hedefliyor. Papel Cashback kampanyası ile ilgili detaylı bilgi ise bu linkte yer alıyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR