Dolar $
32.97
%0.38 0.12
Euro €
35.25
%0 0
Sterlin £
41.66
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
4000.46
%-0.04 -1.76
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 19 Haziran 2024 13:24

OYUNCU ÖZGÜ KAYA YORGUNLUĞUNU VİYANA'DA ATTI

Ünlü oyuncu Özgü Kaya, başrolünü üstlendiği "Üç Kız Kardeş" dizisinin sona ermesinin ardından soluğu Viyana'da aldı. Konservatuvarda opera bölümünde okuyan güzel oyuncu, şehirdeki kültür turuna Viyana Devlet Operası'nı da dahil etti!

Oyuncu Özgü Kaya yorgunluğunu Viyana'da attı

Üç sezon boyunca izlenme rekorları kıran “Üç Kız Kardeş” dizisinde canlandırdığı ‘Türkan’ rolüyle ekranlara damga vuran Özgü Kaya, dizinin final yapmasının ardından uzun süredir planladığı kültür turuna çıktı. Avusturya’nın “sanat şehri” olarak da anılan başkenti Viyana’ya giden ünlü oyuncu, bir yandan yorgunluk atarken bir yandan da şehri keşfetti.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR

Konservatuvarda opera okuyan Özgü Kaya, Viyana Devlet Operası’nı da gezdi. Keyifli tatilin en özel anlarını Instagram sayfasında paylaşan güzel oyuncu, takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Rol aldığı dizinin bitmesiyle birlikte yapımcıların yakın markaja aldığı Özgü Kaya, tatil dönüşü teklifleri değerlendirmeye başladı. Şu sıralar vaktini senaryo okuyarak geçiren Kaya, yeni sezonda yine iddialı bir rolle sevenlerinin karşısında olmayı planlıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR