Dolar $
33.9
%0.05 0.01
Euro €
37.7
%-0.01 -0
Sterlin £
44.17
%-0.12 -0.05
Çeyrek Altın
4503.6
%0.04 1.88
SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 21 Ağustos 2024 02:35

OYUN DÜNYASININ KALBİ YENİDEN İSTANBUL'DA ATACAK!

İstanbul, Türkiye - 13-15 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve dünyanın en büyük sekiz oyun etkinliğinden biri niteliği taşıyan Gaming İstanbul (GIST) 2024, oyun severleri ve dijital eğlence tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Yenikapı'daki Prof. Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlik, oyun dünyasının en yeni trendlerini, teknolojilerini ve yeniliklerini keşfetmek isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Oyun Dünyasının Kalbi Yeniden İstanbul'da Atacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri Medya A.Ş ile OGEM’in ana sponsorluğunda kapılarını açacak olan Gaming İstanbul’da oyun turnuvaları, cosplay sahne şovu, e-spor etkinlikleri, retro oyun alanı, çocuk oyunları alanı, oyun firmalarının stantları, yeni oyun lansmanları ve daha birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

Yeni oyunlar Gaming İstanbul’da

Dünyanın önde gelen oyun geliştiricilerinden Riot Games, mobil MOBA dünyasını sarsan Wild Rift ile Gaming İstanbul’da oyunsevelerle buluşuyor. Diğer yandan Clay Token Games’in geliştirdiği yıkılabilir bir şehirde makine sürülerinin savaştığı yeni nesil MOBA Steel Swarm: Apocalypse ilk kez fiziksel bir etkinlikte ziyaretçilerin deneyiminde olacak.

Oyun geliştiriciler Indieway’de buluşuyor

Gaming İstanbul’un oyun geliştiricilere yönelik resmi etkinliği olan Indieway oyun profesyonellerini Gaming İstanbul’da bir araya getiriyor. Gaming İstanbul kapsamında 13 Eylül’de başlayacak ve 15 Eylül’e kadar devam edecek Indieway’de alanında uzman bir çok isim yer alıyor. Apprien CEO Arto Käyhkö, FrogamesCo-Founder Juan Gabriel, Ubisoft Redlynx Senior Game Designer Isaque Sanches,Google Digital Growth Consultant Qais Haddad, Joygame Chairman Barış Özistek, Clay Token Software Engineer Mehmet Altuner ve Mehmet Kardaş, Hero ConceptCo-Founder & Creative Director Serkan Özay, Stillfront Group Senior User Acquisition Manager Şebnem Alpaylı gibi yerli ve yabancı birçok oyun profesyoneli Gaming İstanbul’da deneyimlerini aktaracak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsoru olduğu Gaming İstanbul’da Medya A.Ş, OGEM, Riot Games, TCL, Monster Bilgisayar, Clay Token, Turkpin, Codeo, Unity, Upgrade Entertainment ve Exvega gibi birçok önemli marka, oyun ve kuruluş bulunuyor. Yeni oyunların tanıtıldığı, birbirinden eğlenceli cihazların oyun severlerin beğenisine sunulduğu ve aynı zamanda ödüllü turnuvaların yapıldığı Gaming İstanbul ve oyun geliştirici profesyonellere yönelik etkinliği Indieway ile ilgili tüm bilgilere ve etkinliğin biletlerine www.gamingistanbul.com ve www.biletino.com adreslerinden ulaşılabiliyor.

Yenikapı'da bulunan Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek Gaming İstanbul, 13 Eylül ve 15 Eylül günleri saat 10.00'da başlayıp 20.00'da bitecek. Etkinliğin son günü olan 15 Eylül, pazar günü yine 10.00'da başlayacak olan Gaming İstanbul 18.00'a kadar oyunseverlerin ziyaretine açık olacak.