Dolar $
32.96
%0.35 0.11
Euro €
35.26
%0.01 0
Sterlin £
41.71
%0.13 0.05
Çeyrek Altın
4000.56
%-0.04 -1.66
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Cumartesi 22 Haziran 2024 09:51

OTOMOBİLDE UYGUN FİYATLA 7 TEMMUZ YÖNETMELİĞİNE NASIL UYUM SAĞLANIR?

Otomobil piyasasında 7 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan güvenlik standartları yönetmeliği, araçların Avrupa Birliği düzeyinde güvenlik donanımlarına sahip olmasını zorunlu kılacak. Peki bundan sonra giriş paketlerinde bile yüksek güvenlik özelliklerine sahip araçlarınızı, mobil teknoloji anlamında da en üst standarda çıkarabilir misiniz?

Otomobilde uygun fiyatla 7 Temmuz yönetmeliğine nasıl uyum sağlanır?

Otomobil piyasasının büyük bir heyecanla beklediği ve otomobillerini güvenlik donanımı anlamında Avrupa Birliği standartlarına taşıyacak olan 7 Temmuz yönetmeliği, artık giriş paketlerinde bile yüksek güvenlik özellikleri sunacak. Peki güvenlik anlamında yüksek standartlara sahip araçları, eğer paketin içinde sunulmamışsa mobil teknoloji anlamında da üst düzey bir standarda taşımak mümkün mü? Evet, artık otomobilleri düşük maliyetli, şık tasarımlı küçük teknolojik ekipmanlarla akıllı hale getirmek çok kolay. 

30 dakikada hızlı ve akıllı şarj

Bunlardan biri olan ve aynı anda telefon, bilgisayar, tablet, araç kamerası gibi 5 cihazın hızlı şarjını mümkün kılan Dijital Göstergeli 107W Otomobil Şarj Cihazı, şık tasarımıyla aracınıza ayrı bir hava getiriyor. 4 USB, 1 Type-C girişine sahip olan şarj cihazı, aracınızda iPhone’unuzu maksimum hızda 27W güçle şarj ederek, 30 dakikada yüzde 65 doluluğa ulaştırıyor. Bir diğer aksesuar olan 4’lü Şarj Tutucu; tasarımı ile farklı havalandırma girişlerine sıkıca tutunan ve sağlam bağlantı yapan kelepçesiyle asla düşmeyen şarj tutucusu, tüm Apple ve Android telefonların hızlı şarjını destekliyor. 

 

Şarj ederken soğutan yüksek teknoloji

Otomobilinizin üst düzey güvenlik standartlarına eşlik eden mobil teknolojiyi mümkün kılan bir diğer cihaz olan Manyetik Soğutuculu MagSafe Şarj Cihazı, şık tasarımıyla aracınıza ayrı bir hava getiriyor. 4’lü şarj tutucu tasarımı ile farklı havalandırma girişlerine sıkıca tutunan ve sağlam bağlantı yapan kelepçesiyle asla düşmeyen şarj tutucusu, tüm Apple ve Android telefonların hızlı şarjını destekliyor.

 

Mcdodo Manyetik Soğutuculu MagSafe Şarj Cihazı, 15W/10W/7.5W/5W kablosuz şarj yaparken hızlı soğuma sağlıyor ve kusursuz yapışma gücüyle fonksiyonel kullanım sunuyor. Bu manyetik şarj, güçlü soğutma teknolojisi ile telefonunuzu 3 saniyede 20 derece birden soğuturken türbin tahrikli fan, ısı dağılımını hızlandırarak, kuvvetli hava üflemeyi düşük gürültüylesunuyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR