Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SPOR Cuma 19 Temmuz 2024 17:00

OSMANGAZİLİ RALLİ PİLOTU KESKİN'DEN BAŞKAN AYDIN'A ZİYARET

Osmangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeli Kübra Keskin, dünyadaki tek engelli kadın ralli pilotu olarak katılacağı Avrupa Ralli Şampiyonası öncesinde Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ı ziyaret etti.

Osmangazili ralli pilotu Keskin'den Başkan Aydın'a ziyaret

Osmangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeli Kübra Keskin, 26-28 Temmuz tarihlerinde İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın Rally Roma Di Capitale'de de direksiyon başına geçecek.

Dünyadaki tek engelli kadın ralli pilotu olarak Avrupa Ralli Şampiyonası’nda yarışarak bir ilke imza atacak olan pilot, yarış öncesinde Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etti.

Makamında bir araya geldiği Keskin’e başarılar dileyen Başkan Aydın, “Belediye personelimiz Kübra Keskin’in Avrupa Ralli Şampiyonası’nda ülkemizi ve belediyemizi temsil edecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduk. Türkiye’de yarışan ilk engelli kadın ralli pilotu olan Kübra, şimdi de dünyadaki tek engelli kadın ralli pilotu olarak Avrupa’da direksiyon başında olacak.” dedi.

Keskin, Avrupa Ralli Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için hazır olduğunu ifade ederek, “Otomobil, kendimi en özgür hissettiğim yer oldu. Otomobilde, limitleri zorlayarak gerçek benliğimi buldum. Türkiye’nin ilk engelli kadın ralli pilotu olmayı başardım. Bu yıl ise Türkiye Ralli Şampiyonasında yarışıyorum. Bu yıl, 26-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın Rally Roma Di Capitale de yarışacağım.'' diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR