Dolar $
33
%0.16 0.05
Euro €
35.3
%-0.02 -0.01
Sterlin £
41.86
%0 0
Çeyrek Altın
4016.66
%-0.22 -8.93
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Yerel Yönetimler Cumartesi 15 Haziran 2024 14:00

OSMANGAZİ'DE YAZ DÖNEMİ YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

Osmangazi Belediyesi'nin çocukların yaz tatilinde sporla tanışmalarını ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları bünyesinde açılan yüzme kurslarına katılacak olan çocuklar hem eğlenecek hem de yüzmeyi öğrenecek.

Osmangazi'de yaz dönemi yüzme kursları başlıyor

Osmangazi Belediyesi tarafından çocukların tatillerini en iyi biçimde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla açılan Yaz Spor Okulları bünyesinde düzenlenecek yüzme kursu eğitimleri ile bu yaz binlerce çocuk yüzme öğrenecek. 6-14 yaş arasında çocuklara yönelik düzenlenecek olan yüzme kursları, Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Karaman, Fatih, Soğanlı ve Demirtaş yüzme havuzlarında gerçekleştirilecek. Profesyonel antrenörler eşliğinde verilen yüzme kursları, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.  Toplam 5 dönem olarak gerçekleştirilen yüzme kurslarının her dönemi 10 gün sürecek. İlk dönemin 25 Haziran Salı günü başlayacağı yüzme kursları, 30 Ağustos Cuma günü sora erecek. Kurslara katılan çocuklar, yaş ve yüzme bilme derecelerine göre gruplara ayrılacak. Eğitim sonunda kursu başarıyla tamamlayan küçük yüzücülere sertifika verilecek.

Spor alışkanlığı kazanmalarını sağlamak adına çocuklarını yüzme kurslarına göndermeleri hususunda ailelere çağrı yapan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif faaliyetlere katılarak fiziksel performanslarını arttırmak, çeşitli spor dallarında eğitim almalarını sağlamak ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla yüzme kurslarımızı düzenleniyoruz” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR