Dolar $
33.09
%0.29 0.09
Euro €
36
%-0.01 -0
Sterlin £
42.91
%0.14 0.06
Çeyrek Altın
4242.45
%1.01 41.84
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Yerel Yönetimler Cuma 12 Temmuz 2024 18:00

OSMANGAZİ'DE YAZ DÖNEMİ ATÖLYELERİ BAŞLADI

Osmangazi Belediyesi'nin yaz döneminde ''Osmangazi Atölyelerle Buluşuyor'' adı altında hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik ücretsiz olarak düzenlediği Senaryo Yazarlığı, Çocuk Drama Atölyesi ve Ritim Atölyesi'nde eğitimler başladı.

Osmangazi'de yaz dönemi atölyeleri başladı

Osmangazi Belediyesi, ''Osmangazi Atölyelerle Buluşuyor'' projesi ile çocukları ve yetişkinleri zengin içerikli atölye çalışmalarıyla buluşturuyor. Sanatsal yeteneklerini geliştirmek ve yeni hobiler kazanmanın yanı sıra elde edecekleri tecrübe ve bilgiler ile birçok alanda artı değer kazanmak isteyen vatandaşlar, atölye çalışmalarına katılarak 6 hafta boyunca alanında uzman isimlerden eğitim alacak.

Geçen günlerde başlayan Kadın Çalışmaları Atölyesi’nin ardından Senaryo Yazarlığı, Çocuk Drama Atölyesi ve Ritim Atölyesi’nde de eğitimler başladı. 

18 yaş üstü vatandaşların kayıt yaptırdığı Senaryo Yazarlığı Atölyesi, Soğanlı Kültür Merkezi’nde altı hafta süresince devam edecek. Senarist Derya Biçer tarafından verilen eğitimler ile katılımcılar, senaryo yazma tekniklerinden hikaye kurgusuna, karakter oluşturmadan sahne formatlarına, dizi senaryosundan film senaryosu yazmaya kadar başarılı bir senarist olmak için gereken tüm teorik ve pratik bilgiye sahip olabilecek.

Osmangazi Belediyesi’nin 7 -11 yaş arası çocuklar için düzenlediği Çocuk Drama Atölyesi’nde de diğer atölyelerle birlikte eğitimler başladı. Etkin ve çok amaçlı bir program içeriğine sahip Çocuk Drama Atölyesi, yaz döneminde 6 hafta boyunca devam edecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR