Dolar $
32.7
%0.12 0.04
Euro €
35.49
%0.21 0.07
Sterlin £
42
%0.32 0.13
Çeyrek Altın
4081.23
%-0.23 -9.38
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 05 Temmuz 2024 14:01

OSMANGAZİ'DE 'KÖYÜMÜZDE ŞENLİK VAR' ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ''Köyümüzde Şenlik Var'' etkinlikleri, Gökçeören Mahallesi'nde başlıyor.

Osmangazi'de 'Köyümüzde Şenlik Var' etkinlikleri başlıyor

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ''Köyümüzde Şenlik Var'' etkinlikleri, 7 Temmuz Pazar günü saat 15.00’da Gökçeören Mahallesi’nde başlayacak. ''Köyümüzde Şenlik Var''’ programı, Osmangazi’nin 32 kırsal mahallesinde düzenlenecek. 

''Köyümüzde Şenlik Var'' projesinin merakla beklenen etkinliklerinden biri olan yemek yarışması, mahallerdeki kadınlara özel olarak düzenlenecek. Kadınlar tarafından yapılan yöresel yemeklerin lezzet mücadelesi vereceği yarışmasının jürisinde, Bursa mutfağının marka isimlerinden Bülent Barış da (Şef Bülent) yer alacak.

''Köyümüzde Şenlik Var'' projesi, düzenlenen toplantı ile Osmangazi’nin kırsal mahallelerinde görev yapan muhtarlara tanıtıldı.

Köyümüzde Şenlik Var projesi ilgi ilgili bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Başlattığımız etkinlikler kapsamında ilçemizin dört bir tarafındaki köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızla buluşacağız. Düzenlediğimiz oyunlar ve ikramlar ile hem çocuklarımız keyifli vakit geçirecekler, hem de aileler yarışma, gösteri ve konserler ile eğlenme fırsatı bulacaklar.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR