Dolar $
32.94
%-0.02 -0
Euro €
35.82
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
4140.85
%0.89 35.98
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 26 Temmuz 2024 14:00

OSMANGAZİ BELEDİYESİ'NİN KÖYÜMÜZDE ŞENLİK VAR ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen "Köyümüzde Şenlik Var" etkinliği son olarak Aksungur Mahallesi'nde düzenlendi.

Osmangazi Belediyesi'nin Köyümüzde Şenlik Var etkinliği devam ediyor

Osmangazi Belediyesi hayata geçirdiği Köyümüzde Şenlik Var projesi ile müzik, dans, sanat ve eğlenceyi Osmangazi’nin kırsal mahalleleri ile buluşturuyor.

Aksungurlu kadınlar, kendileri adına düzenlenen yemek yarışmasına yöresel yemekleriyle katıldı. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Sefa Yılmaz, Fatih Vardar, Mücahit Yıldızhan, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz’ın jüri üyesi olduğu yemek yarışmasında dereceye giren kadınlara çeşitli hediyeler verildi.

Mahalle erkeklerinin oldukça iddialı olduğu tavla turnuvasında ise başa baş geçen mücadeleler yaşandı. Aksungur Mahalle Muhtarı Sinan Kaya ile birlikte tavlanın başına oturarak turnuvadaki ilk zarı atan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, turnuvaya katılanlara başarılar diledi.

Aksungur Mahallesi’nde düzenlenen ''Köyümüzde Şenlik Var'' etkinliğine katılan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mahalle sakinleri ile bir gün geçirdi.

Kırsal mahallelerde yaşayan yurttaşların düzenlenen şenliklerden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden Başkan Aydın, “Göreve gelmememizle birlikte de kırsal mahallelerimizi kapsayan 'Köyümüzde Şenlik Var' projesini hayata geçirdik. Kırsal mahallelerimizde yaşayan yurttaşlarımızın bu tür etkinliklerden mutlu olup olmamaları, bundan sonra yapacağımız hizmetler noktasında da yönümüzü belirleyecek. Şenliklerimiz devam edecek, bizleri izlemeye devam etsinler.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR