Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Teknoloji Pazar 21 Temmuz 2024 09:47

OPPO ULUSLARARASI İMAGİNE IF FOTOĞRAF ÖDÜLLERİ 2024'E BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

OPPO imagine IF Fotoğraf Ödülleri'nin küresel son başvuru tarihi olan 28 Temmuz yaklaşırken OPPO, fotoğraf meraklılarını kameralarının merceğinden muhteşem anları yakalamak ve mobil görüntülemenin gücünü göstermek için son fırsatı değerlendirmeye çağırıyor.

OPPO Uluslararası imagine IF Fotoğraf Ödülleri 2024'e başvurular devam ediyor

 OPPO’nun dünya çapında başlattığı OPPO imagine IF Fotoğraf Ödülleri 2024 başvuruları devam ediyor. Her biri dünyanın dört bir yanından kültürlerin ve geleneklerin canlı bir dokusunu sergileyen 73 ülke ve bölgeden bir milyondan fazla başvuru alan OPPO imagine IF Fotoğraf Ödülleri 2024’e başvurular 28 Temmuz’da sona erecek. 

 Korkmaz A887 Air Fix Airfryer 5 Lt

5000 TL altı Airfryer modelleri

Kullanım kolaylığı, ergonomik yapısı ve pratik tarifleri hızlıca yapabilmesi ile ön plana çıkan Airfryer modellerini inceledik. 

Umie AF5 Master Essential XL 4.5 L 2'si1 Arada Airfryer 

Akıllı kontrol paneli, dokunmatik ekranı ve kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan Umie AF5 Master Essential XL 4.5 L 2'si1 Arada Airfryer tam bir fiyat-performans ürünü. 800 – 2000 arasında sıcaklık ayarına sahip olması ile lezzetli yemekler yapabilirsiniz. 4.5 Litre kızartma haznesi ile çok miktarda malzemeyi alabiliyor. 10 farklı pişirme modu ile farklı tarifler yapabiliyor. %90 oranında daha az yağ kullanarak kızarma işlemini yaptırıyor. 

Korkmaz A887 Air Fix Airfryer 

5 Lt Air-Fix yenilikçi dinamik hava akımı teknolojisi çok pratik. Siz de çok az yağ kullanarak yemeklerinizin lezzetini ve besin değerini koruyarak homojen bir şekilde kızartabilirsiniz. Patates kızartmasından et ve balık ızgaraya, buğulamadan sulu yemekleri yapmaya kadar birçok lezzeti pratik bir şekilde hazır hale getirebilirsiniz. Air-Fix manuel pişirme ve zaman ayarlayıcısı sayesinde 40 ile 200°C’ye kadar sıcaklık kontrolü sağlayabilir. Pişirme tamamlandığında otomatik olarak kapanır ve yemeğin hazır olduğunun sinyalini verir. Yanmaz yapışmaz ve rahat çıkarılabilir pişirme tepsisi kolay temizlenebilir, el yakmayan kazan sapı ve kaymaz ayakları güvenli bir kullanım sağlar. 

Arzum Airtasty Airfryer Sıcak Hava Fritözü 

Arzum markası şıklıktan ödün vermemiş ve güzel bir ürün ile kullanıcıların karşısına çıkmış. Cihaz 1350W gücünde ve 80-200ºC sıcaklık ayarına sahip. 4L hazne kapasitesi ile çok miktarda malzemeyi kullanabilirsiniz. Çıkarılabilir ve yapışmaz pişirme sepeti ve bulaşık makinesinde yıkanabilen çıkarılabilir hazneye sahip. Pişirme ve bekleme modu uyarı ışıkları uyarısı, Aşırı ısınma koruması ile ön plana çıkıyor. 

Fakir Easy Chefry Airfryer 

Alman markası olan Fakir, bu modeline Alman teknolojisini yansıtmış diyebiliriz. 6 pişirme programı sahip cihaz mutfağınızın köşesine çok yakışacak. 4 Litre Kızartma Haznesi ve 80 ile 200 derece aralığının gösterimine sahip, güzel bir özelliği ise sessiz çalışması diyebiliriz. 1300 Watt gücündeki cihaz çıkarılabilen ve kolay temizlenen sepet yapısı mevcut. Ürün ağırlığı ise 4,28 kg

Korkmaz A886 Air Pro Airfryer 4 Lt 

Air-Pro yenilikçi dinamik hava akımı teknolojisi ile çok pratik hale getirilmiş. Çok az yağ kullanarak yemeklerinizin lezzetini ve besin değerini koruyarak homojen bir şekilde kızartabilirsiniz. Patates kızartmasından et ve balık ızgaraya, buğlamadan sulu yemekleri yapmaya kadar bir çok lezzeti pratik bir şekilde hazır hale getirebileceksiniz. Air-Pro önceden programlanmış 8 fonksiyonu 40 ile 200°C’ye kadar sıcaklık kontrolü sağlayabiliyor. Pişirme tamamlandığında otomatik olarak kapanıyor ve yemeğin hazır olduğunun sinyalini veriyor. Yanmaz yapışmaz ve rahat çıkarılabilir pişirme tepsisi kolay temizlenebilmekte ve el yakmayan kazan sapı ve kaymaz ayakları ile güven veren bir cihaz. 

Philips HD9257/80 

Philips HD9257/80 Airfryer, yemek pişirme konusunda uzman diyebiliriz. Philips HD9257/80, patentli hava fırını teknolojisi ile yemekleri kızartmak, kızartmadan daha az yağla aynı lezzeti elde etmek anlamına geliyor. Bu ise sağlıklı beslenmeyi hedefleyenler için ideal bir seçenek. Cihazın dijital ekranı ve dokunmatik kontrolleri, kullanımı kolaylaştırır ve pişirme sürecini kontrol etmeyi basit hale getirir. Sıcaklık ve zaman ayarlarıyla istediğiniz sonuca kolayca ulaşabilirsiniz. Philips HD9257/80, geniş iç hacmi sayesinde birçok yemek türünü aynı anda pişirebilme imkânı sunar. Bu da zamandan tasarruf etmenizi sağlar. 

Korkmaz A888 Air Max Airfryer 6,5 Lt 

6,5 Litrelik bu dev cihaz kalabalık aileler için ideal diyebiliriz. Pratik kullanımı, Kolay temizliği, bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuarları ile ön plana çıkıyor. Air-Max önceden programlanmış 8 fonksiyonu 40 ile 200°C’ye kadar sıcaklık kontrolü sağlayabilirsiniz. Pişirme tamamlandığında otomatik olarak kapanıyor ve yemeğin hazır olduğunun sinyalini veriyor. Yanmaz yapışmaz ve rahat çıkarılabilir pişirme tepsisi kolay temizlenebiliyor. Özel modları ise az yağda pişirme, Az yağda kızartma, yağsız kızartma, ızgara yapma ve yağsız pişirme 

Not: Ürün özellikleri ve fiyatları bölgesel olarak farklılık gösterebilir.

ABONE OL