SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 11 Aralık 2022 02:44

OPPO ENCO AİR2 TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULDU

Oppo Enco Air2, kullanıcılara sürükleyici bir ses deneyimi yaşatmak için güzel bir kombinasyon olan derin ve güçlü baslarla, kaliteli orta ses ve tizler sunuyor

Oppo Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu

Oppo, yeni gerçek kablosuz kulaklık modeli Enco Air2'yi Türkiye pazarında tüketicilerle buluşturdu. Oppo, birçok ses efekti özelliğinin yanı sıra 13,4 mm kompozit titanize diyafram sürücülere sahip Oppo Enco Air2, gerçek kablosuz kulaklıklarda yeni bir kalite standardı belirliyor.

Yeni kulak içi kulaklıklar, bir önceki modelden miras aldığı ikonik ve çok sevilen yarı saydam kutu kapağı tasarımını sürdürüyor.

24 saat uzun pil ömrü, Bluetooth 5.2 iletimi ile çift kulaklı düşük gecikme süresi, TÜV Rheinland sertifikalı yüksek performans ve düşük gecikme, akıllı kontroller ve daha fazlasıyla Oppo Enco Air2, kullanıcıların kaliteli ses, büyüleyici estetik ve pratik kullanımla ilgili ihtiyaçlarını tamamen karşılayacak.

13.4 mm kompozit titanize diyafram sürücülere sahip Oppo Enco Air2, kullanıcılara sürükleyici bir ses deneyimi yaşatmak için güzel bir kombinasyon olan derin ve güçlü baslarla, kaliteli orta sesler ve tizler sunuyor.

Basınç aşınma deneyleriyle test edildi

Her biri yalnızca 3,5 gr hafifliğinde olan kulaklıkların kulak kanalı ve kulağın diğer yerlerine uyguladığı basınç, aşınma deneyleriyle test edildi.

Oppo Enco Air2 gerçek kablosuz kulaklıkla, şarj kutusu olmadan 4 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte 24 saate kadar müzik dinlenebiliyor. Kulaklık, Bluetooth 5.2 iletimi ile çift Kulaklı düşük gecikme süresi sunuyor. 

Akıllı dokunmatik kontroller

Aramalardaki ses kalitesi konusunda Oppo Enco Air2, yapay zeka gürültü önleme özelliği ile donatıldı. Bu sayede, gürültülü bir ortamda bile karşı taraf sesi net bir şekilde duyabiliyor. 

Mavi ve beyaz renk seçeneklerine sahip kablosuz kulaklık modeli Oppo Enco Air2'nin, Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 1.099 TL.