Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.81
%-0.24 -0.08
Sterlin £
42.46
%-0.24 -0.1
Çeyrek Altın
4144.55
%0.98 39.63
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Cuma 26 Temmuz 2024 12:59

OPEL, YENİ SHOWROOM KONSEPTİ İLE MÜŞTERİ DENEYİMİNİ FARKLI BİR BOYUTA TAŞIYOR!

Alman otomobil üreticisi Opel, bayilere yönelik yenilenen kurumsal kimlik konsepti ile müşterilerini yeni bir Opel dünyasına davet ediyor. Bu kapsamda Opel, yenilikçi konsepte sahip bayi showroom'larında "Modern Alman" sloganıyla iyi hissettiren bir ortam sunuyor ve elektromobiliteyi fiziksel ve dijital bir deneyim haline getiriyor. Geleceği merkezine alan Opel bayileri, cesur görünümü, temel değerlere odaklı net renkleri ve şekilleriyle, vazgeçilmez bölgesel marka deneyim merkezleri olacak şekilde tasarlanıyor. Müşteriler, dinlenebilecekleri ve dijital geleceğin yanı sıra markanın köklü mirası hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri "Keşif Merkezi" alanında Opel'i daha fazla deneyimliyor. Müşteriler şarj seçenekleri ve avantajları hakkında, yerinde ve doğrudan bilgi alabilirken çalışanlarla konuşarak elektromobilite ile ilgili diğer sorularına yanıt alabiliyorlar. Pek çok yeniliğin yer aldığı yeni Opel bayileri, modern, net ve müşteri odaklı tasarımıyla, Opel'in "Modern Alman" sloganıyla ne demek istediğini daha fazla vurgulayacak.

Opel, Yeni Showroom Konsepti ile Müşteri Deneyimini Farklı Bir Boyuta Taşıyor!
Opel’in geçtiğimiz yıl yenilenen ve elektrikli araçlar konusunda eşi benzeri olmayan sembolü olarak nitelendirilen yeni “Şimşek Logosu”nu şimdi ise bir sonraki adımı olan Alman markası algısını artırma yolundaki adımları takip ediyor. Bu kapsamda Opel bayileri yakın zamanda yeni bir ihtişamla parlayacak ve müşterileri tamamen farklı, heyecan verici bir Opel dünyasında yolculuğa davet edecek. Opel’in yeni kurumsal kimliği, tüm ziyaretçilerin, markanın geleceğini ve değerlerini açıkça yansıtan modern, müşteri odaklı bir ortamda deneyimlemelerini sağlıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Rebecca Reinermann, “Yeni showroomlar, Opel markası ve bayilerimizin her biri için ileriye doğru atılmış büyük bir adımı temsil ediyor. Çünkü Opel bayilerimiz, marka ile müşteriler arasındaki belirleyici bir bağdır. Yenilikçi modellerimizi müşteri odaklı, modern ve temsili bir showroom görünümü ile sunarak marka değerlerini hayata geçiriyorlar. Bir bayiyi ziyaret etmek için doğru zamana bizzat müşterilerimiz karar veriyor. Yerinde müşteri ziyaretlerinin sayısı azalıyor ve artık müşteriler bayiyi ortalama bir kez ziyaret ediyorlar. Yeni kurumsal kimlik sayesinde müşterilerimiz, bayilerimizde emin ellerde olduklarını anında hissedecekler. Müşteri odaklı bayilerimiz, basit ve net bir değişimi mümkün kılacak şekilde tasarlandı" şeklinde konuştu. Geleceği merkezine alan Opel bayileri, cesur görünümü, temel değerlere odaklı net renkleri ve şekilleriyle, vazgeçilmez bölgesel marka deneyim merkezleri olacak şekilde tasarlanıyor. Showroomların dış görünümünde sarı ve koyu gri renkler hakim oluyor. Yeni Opel “Şimşek Logosu” ve Opel yazısının yer aldığı net ve modern tasarımlı sarı pano, henüz showrooma girmeden göz alıyor ve insanları otomobil bayisine girmeye davet ediyor. Diğer taraftan cam pano ise geceleri parıltılı bir şekilde aydınlatılarak tesisin uzaktan görülebilmesi sağlanıyor.

“Keşif Üssü” ile birlikte yeni bir deneyim sunuyor!

Bayi içindeki showroom, ziyaretçileri aynı derecede net ve odaklanmış bir düzenle karşılıyor. Burada her özel alanın kendine özgü bir işlevi bulunuyor. Showroomların merkezini odak noktası parlak Opel sarısı rengindeki estetik ve yalın tasarımlı bir alan oluşturuyor. "Keşif Merkezi" olarak adlandırılan bu alan, müşterilerin dinlenebileceği ve dijital geleceğin yanı sıra markanın köklü mirası hakkında daha fazla bilgi edinebileceği, benzersiz tasarımlı sandalyeler ile kanepelerden oluşan bir dinlenme alanı olarak işlev görüyor. Opel modelleri, beyaz ve gri yüzeylerin önünde sergilenerek cesur ve yalın tasarımlarıyla öne çıkıyor. Araçların üzerlerindeki odaklı ışık panelleri, Opel modellerini çarpıcı bir şekilde ön plana çıkartıyor ve karakteristik Opel tasarımını vurguluyor. Müşteriler şarj seçenekleri ve avantajları hakkında, yerinde ve doğrudan bilgi alabilirken çalışanlarla konuşarak elektromobilite ile ilgili diğer sorularına yanıt alabiliyorlar. Diğer taraftan kişisel danışmanlık ve satış görüşmelerinin yapılabileceği özel olarak tasarlanmış alan, aynı zamanda modern ve iyi hissettiren bir atmosfer yansıtıyor. Bu şekilde Opel bayileri, fiziksel deneyimi elektrikli ve dijital dünyayla birleştiren mükemmel bir temas noktası haline geliyor. Böylece Opel, geleceğe hazır olarak elektrikli ulaşım vadeden ve karbon ayak izini azaltan modellerle herkes için açık ve davetkar bir atmosfer sunuyor. Opel, Türkiye'deki tüm satış noktalarında da bu yeni tasarım diline göre dönüşümü büyük ölçüde gerçekleştirdi. 2024 yılı sonunda Türkiye'nin 7 bölgesinde bulunan 63 satış noktasında bu değişimi tamamlamayı hedefleyen Opel Türkiye, modern ve tutarlı bir marka deneyimi sunmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR