Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Bankacılık Çarşamba 24 Temmuz 2024 10:50

ONLİNE TAHSİLAT VE SİPARİŞ PLATFORMU TAHSİLDAR YOLUNA REKOR BÜYÜMEYLE DEVAM EDİYOR

Girişim kurucu teknoloji şirketi Pionr; bayi altbayi tahsilatı, pos ödeme geçidi ve kapalı devre eticaret olmak üzere güçlü üç ürün özelliğinin uyumla çalıştığı platformu Tahsildar ile rekor büyüme sağlarken müşterilerinin rekabet gücünü artırmaya ve onlara destek olmaya da devam ediyor.

Online Tahsilat ve Sipariş Platformu Tahsildar Yoluna Rekor Büyümeyle Devam Ediyor

Fintek sektörünün önde gelen oyuncularından Pionr, Tahsildar ile işletmelerin bayi ve alt bayilerinden ödeme alma konusunda tüm sorunlarına son vermeyi hedefliyor. Tahsildar, tüm banka ve ödeme kuruluşu POS’larının bir ödeme geçidinde organize edilebileceği, istenirse kapalı e-ticaret platformu ile doğrudan bayilerden sipariş ile istenirse doğrudan ödeme emri ile tahsilatların alınabileceği üç farklı modülden oluşan benzersiz bir platform.

 

Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 242 büyüyen Tahsildar ile işletmeler; çoklu sanal pos yönetimiyle kesintisiz ödeme alabiliyor, tek çekimden 12 taksite kadar esnek ödeme seçeneklerine sahip oluyor, mevcut PCI-DSS Level 1 sertifikası ile güvenli işlem yapabiliyor ve 25 banka, 13 ödeme kuruluşu ile tam entegrasyon sayesinde de tüm sanal poslarını tek bir platformdan kolayca yönetebiliyor.

Son altı ayda hızlanan büyüme grafiği

Tahsildar’ın müşterilerinin daha hızlı ve kolay ödeme almaları için tasarlanmış ileri düzey özelliklerinin sürekli olarak geliştirildiğini belirten Pionr Kurucusu Yakup Sezer, şunları söyledi: 

“Tahsildar olarak son altı ayda büyüme grafiğimiz artıyor. Özellikle geçen yılın ilk altı ayında 3,3 milyar TL olan ciromuzu bu aynı döneminde yüzde 242 oranında artırarak 7,8 milyar TL seviyesine getirdik. Son bir yılda Tahsildar üzerinde 20 milyardan fazla işlem hacmi yaşandı. İşlem sayımız 450 binin üzerinde olurken Tahsildar’a güvenen bayi ve alt bayi toplam sayımız 50 bini aştı. Son altı ayda 300’ün üzerinde yeni müşteri kazandık ve Tahsildar'ın entegre olduğu banka ve PF sayısını da 38’e yükselttik. Tüm bu rakamlar da büyüme yolunda ne denli doğru adımlar attığımızın bir göstergesi.”

 

Sürekli geliştirilen benzersiz bir platform

Tahsildar altyapısının sürekli gelişen dinamik bir yapı olduğunu kaydeden Sezer, “Tahsildar, Banka POS Entegrasyonu ile tüm banka ve ödeme kuruluşu (PF) POS sistemlerini tek bir verimli ödeme geçidinde bir araya getiriyor. Bu entegrasyon, tüm işlemlerin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Ayrıca tüm kredi kartlarını destekleyerek hem tek çekim hem de taksitli ödemelere olanak tanıyor. Tahsildar sayesinde müşterilerimizin tüm sanal posları kolayca yönetebilir ve akıllı POS orkestrasyonu ile işlem başarı oranları optimize edilebilir hale geliyor” dedi.

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR