Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Haber Merkezi | İnşaat ve emlak Cumartesi 27 Temmuz 2024 08:18

ONDÖRTÜÇ PENDİK'TE TİCARİ ALANLAR HEMEN TESLİM

İnsay Yapı'nın İstanbul'un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik projesinde ticari alanlar farklı ayrıcalık ve ödeme kolaylıklarıyla sunuluyor.

Ondörtüç Pendik'te ticari alanlar hemen teslim

 “Hemen teslim, hemen tapu” avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunan Ondörtüç Pendik projesinin ticari alanları da bölgeye renk ve hareket kazandıran farklı iş kollarına ev sahipliği yapıyor. Merkezi konumu ve ulaşım avantajlarıyla da dikkat çeken projenin geniş balkon, bahçe, yeşil alan donanımıyla da tercih sebebi olduğunu ifade eden İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, projeyi çevreleyen ticari alanların da aynı şekilde talep gördüğünü ve kiralama sürecinin devam ettiğini belirtti. 

Çulhalık “Ondörtüç Pendik projemizde dükkanlarımızı kiralama yöntemiyle yatırımcılara sunuyoruz. Tamamlanan ve yaşamın başladığı projemizin ticari birimlerini, kiralayan markaların hemen içine girecekleri şekilde teslim ediyoruz. Toplam 15 ticari alanımız bulunuyor. Bu dükkanlardan bir kısmını farklı zincir market ve perakende alanlarındaki iş kollarına kiraladık. Şu anda kiralama süreçleri devam eden 11 adet dükkanımız bulunuyor. Onların net büyüklükleri 90 ila 190 metrekare arasında değişirken, brüt büyüklükleri ise 100 ila 365 metrekare arasında değişiyor. Dükkanlarımızın en büyük avantajlarından biri de ihtiyaca göre kiralanacak alanın bölünebilme ve büyütülme imkanına sahip olmasıdır. Ticari birimlerimiz için eczane, kafe, pastane-fırın, kuaför, kuru temizleme, yapı malzeme ve mobilya gibi farklı iş kollarına kiralama yapmak üzere görüşmeler yapıyoruz” diye konuştu. İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden birinde inşa edilen 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan ‘Ondörtüç Pendik’te ticari alanların kira fiyatları konumuna ve büyüklüğüne göre brüt üzerinden ortalama 165 TL’den başlıyor.