Dolar $
33.15
%0.2 0.06
Euro €
35.93
%0.39 0.13
Sterlin £
42.57
%0.06 0.02
Çeyrek Altın
4216.71
%0.64 26.33
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Kripto Para Çarşamba 31 Temmuz 2024 10:00

OKX, PİYASA ÖNCESİ SÖZLEŞME İŞLEMLERİ ÜRÜNÜNÜ KULLANIMA SUNDU

OKX, piyasa öncesi sözleşme işlemleri ürününü kullanıma sundu.

OKX, piyasa öncesi sözleşme işlemleri ürününü kullanıma sundu

Önde gelen kripto borsalarından ve global Web3 teknoloji şirketlerinden OKX, kullanıcıların Token Oluşturma Etkinliği (Token Generation Event, “TGE”), herkese açık token satışı veya İlk Coin/Borsa Arzı (Initial Coin Offering, “ICO”/Initial Exchange Offering, “IEO”) öncesinde yeni tokenlerde 2 kat kaldıraçla vadeli sözleşme işlemleri yapmalarını sağlayacak Piyasa Öncesi Sözleşme İşlemleri ürününü kullanıma sunacağını bugün duyurdu.

OKX’in Piyasa Öncesi Sözleşme İşlemleri ürünü, vadeli sözleşme işlemleri ürünü kapsamında bulunan çeşitli mekanizmaları benimsemekte ve kullanıcılara, genellikle P2P alım satım modellerine dayanan diğer piyasa öncesi tekliflere kıyasla daha gelişmiş ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmaktadır. Bu da kullanıcıların dayanak varlığı tutmadan işlem yapmalarına olanak sağlar.

Bu yeni ürün aynı zamanda, tüm uygun kullanıcıların kolayca gezinebileceği ve piyasa öncesi işlemleri keşfedebileceği bir arayüze sahiptir.

Kullanıcılara sağlanan diğer avantajlar:

Piyasaya Erken Giriş: Yeni tokenlerin fiyatlarını keşfedebilir, erken aşamadaki piyasa hareketliliğinden ve potansiyel fiyat hareketlerinden faydalanabilirsiniz;

Yüksek Likidite: Ürün, mevcut P2P tabanlı piyasa öncesi ürünlere kıyasla daha fazla likidite sunmayı amaçlamaktadır.

Kaldıraç: 2 kat kaldıraçla piyasa fırsatlarından en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Daha Düşük İşlem Ücretleri: Piyasadaki diğer P2P tabanlı piyasa öncesi ürünlere kıyasla daha düşük işlem ücretlerinden faydalanabilirsiniz.

OKX’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai, şu açıklamalarda bulundu:

“Başlangıç aşamasındaki tokenlerin fiyat keşif sürecine destek olmaya yönelik benzersiz yaklaşımımız, sağlam risk motorumuz ve kapsamlı deneyimimizle desteklenmektedir. Kriptoya katılmanın yeni yollarını açarak al-sat işlemlerini daha erişilebilir, verimli ve cazip kılmayı amaçlıyoruz.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR