Dolar $
34.02
%0.08 0.02
Euro €
38.06
%0.2 0.07
Sterlin £
44.88
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
4501.78
%-0.38 -16.83
SON DAKİKA
Teknoloji Salı 27 Ağustos 2024 02:55

OKULA HAZIRLANMAK ARTIK DAHA KOLAY

Yeni eğitim ve öğretim dönemine sayılı günler kala, Russell Hobbs'un Steam Genie 2'si 1 arada Buharlı Düzleştirici ve Ütü ile yoğun okul sabahlarında zamandan tasarruf edin. Sadece 60 saniyede ısınan ve bakterilerin %99,9'unu yok eden bu yenilikçi ütü, hem veliler hem de öğrenciler için okula hazırlanmayı çok daha kolay hale getiriyor.

Okula hazırlanmak artık daha kolay

Her veli, sabahları çocuğunu düzgün ve şık üniformalarla okula göndermek ister. Ancak sabah koşuşturmasında ütü yapmak bazen zaman alabiliyor. Russell Hobbs’un geliştirdiği Steam Genie 2’si 1 arada pratik ütü, yoğun okul sabahlarında zamandan tasarruf sağlayan bir çözüm sunuyor. 60 Saniye Isınma Süresi ve Tek Sıcaklık Teknolojisi özellikleriyle dikkat çeken bu inovatif ürün, sabah koşuşturmasında velilerin ve öğrencilerin en büyük yardımcısı olacak.

Buharlama ve ütüleme özelliği tek cihazda

Özellikle çalışan velilerin sabahları hem kendi kıyafetlerini hem de çocuklarının okul formalarını kolaylıkla ütüleyebilmesi için tasarlanan Steam Genie 2’si 1 Arada, buharla düzleştirme ve ütüleme fonksiyonlarını tek cihazda buluşturuyor. Buharlama özelliği, üniformadaki kırışıklıkları hızla gidermek veya ütü masasına ihtiyaç duymadan evin her yerindeki kumaşları tazelemek için idealken, ütü özelliği daha inatçı kırışıklıkları hızla gidermek için size yardımcı olmaya hazır. Tek Sıcaklık Teknolojisi, sabah telaşında ütünün ısısını ayarlama zahmetinden kurtararak zaman kazandırıyor. Sadece 60 saniyede ısınan Steam Genie 2’si 1 Arada, otomatik emniyet kapamasıyla güvenlik endişesi de yaratmıyor.

60 saniyede bakterilerin %99,9’unu yok ediyor

Askıda duran kıyafetleri bile kolaylıkla ütülemeye yardımcı olan Steam Genie 2’si 1 Arada, sadece kırışıklıkların değil, bakterilerin de üstesinden gelen bir teknolojiye sahip. Daha hijyenik giysiler vadeden ürün, sadece 60 saniyede bakterilerin* yüzde 99,9’unu yok ediyor.