SON DAKİKA
Eğitim Çarşamba 04 Eylül 2024 10:20

"OKUL ALIŞVERİŞİNDE DOĞRUSU CARREFOURSA"DA KAMPANYASI

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, yeni eğitim-öğretim döneminde "Okul Alışverişinde Doğrusu CarrefourSA'da" sloganıyla kampanya başlattı.

"Okul Alışverişinde Doğrusu CarrefourSA"da kampanyası

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA, yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin tüm kırtasiye ve okul ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için binlerce ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

Temel kırtasiye ürünlerinden elektronik eşyaya kadar geniş yelpazedeki ürünü doğru fiyata almak isteyenler CarrefourSA Kart ile yapılan alışverişlerde ise özel indirimlere sahip oluyor.

20 Eylül'e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında CarrefourSA mağazaları, CarrefourSA Online Market ve Web sitesinde CarrefourSA Kart'a özel, desenli sırt çantası 249,99 lira, çift gözlü kalemlik 79,99 lira, 60 yaprak okul defteri 9,95 lira, 12 renk kuru boya 59,99 lira ve 3'lü tahta kalemi 19,99 liradan başlayan fiyatlarla öğrencilere alma imkanı tanıyor.

CarrefourSA, "Okul Alışverişinde Doğrusu CarrefourSA'da" kampanyasında müşterilerine çeşitli ödeme kolaylıkları sunuyor. Kampanya kapsamında, anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla yapılan 300 lira ve üzeri okul alışverişlerinde vade farksız 6 taksite kadar ödeme imkanı sağlanıyor.

Ayrıca, Axess kartıyla alışveriş yapanlar 150 lira chip-para kazanma fırsatına sahip oluyor.